Реклама / Ads
1| 4620 |02.10.2017 НОВИНИ

Калоян Топалов: Не сме нормална държава

.
Калоян Топалов
Силно вярвам в правотата на своята непогрешимост. Нека да преценяваме хората не по приказките, а по действията. На думи всеки се изкарва по-чист и от Господ. Всички напоследък се опитват да се изкарат по-светци и от папата. Стана модерно да се представяш за много чист. Трябва на един човек да му дадем време, пък после да му гледаме сеира.
 

Това каза бившият шеф на СГС  Калоян Топалов. Пред Люба Кулезич  в „Честно казано“ по БТВ . Всеки един в тази държава може да бъде обвинен  за какво  ли не.  Всички шумни обвинения изгърмяваха като един балон. Те изпълняваха съответните си цели. Съдби на много хора бяха затруднени в една голяма степен. Държавата не може да противопоставя една на друга институция, за да постига целите си. Ни не сме нормална държава. Държавата се намесва силово в съдебната власт и то винаги в полза на една институция-прокуратурата. Тя може да оказва държавен натиск, да повдига обвинения. Допускат се такива елементарни грешки  от обвинителите, че се провалят. Не мога да повярвам, че става дума за недоглеждане. Става дума за некадърност.

 

Създава се изкуствено клеймо върху  Лозан Панов. Това е една от целите. И аз съм грешка на матрицата като него. Считам, че за това,  за което  бях избран в СГС , го свърших. Не виждам смисъл да остана, това е една игра без край. Въпросът е какво ще постигнем. Искам да покажа нов морал в това общество. Човек като си свърши работата, си тръгва. Да дойде следващият и  да направи още. СГС  не е Солунската митница. Прекалено е затворена системата. Всеки знае колко и кои са корумпираните хора в една система. Единици са тези, които ще излязат да кажат с името си нещо. В момента си почивам. С политика не смятам да се занимавам.

 

Свързват я с нещо нечисто. Политици стават тези, които не стават за нещо друго. Няма потенциал за еволюция в съдебната система. Тази система  няма откъде да роди някой, който да поведе хората. Хората са най-активни във форумите и гледат собственото си благополучие. Аз съм роден свободен. Проблемът при нас е, че много малко хора са родени свободни. Има други неща, които мога  да свърша и има за оправяне. Нападките в съда винаги са лични. Никой не казва, че съдът не работи. Всеки административен ръководител трябва да се отчита.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3840 |28.09.2017 Калоян Топалов представи отчет за дейността си . 0| 4078 |26.09.2017 Гласуват оставката на Калоян Топалов . 1| 4986 |26.09.2017 Лозан Панов: Оставката на Калоян Топалов ме притеснява . 8| 4235 |24.09.2017 Калоян Паргов връчи членски карти на 14 новоприети социалисти в Нови Искър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads