Реклама / Ads
0| 11288 |02.03.2022 НОВИНИ

Към СЕМ: Руски канали продължават да бълват как да бъдат избити украинците

.
Водещият на ”Большая игра”ясно показва, какво ни чака...
Руски телевизионни канали продължават да се гледат спокойно, защото достъпът до тях не е спрян. Вчера Съветът за електронни медии (СЕМ) обяви, че спира разпространението на руските програми у нас. Решението огласи от председателя на медийния регулатор Бетина Жотева.
 

Предлага се временно ограничаване на разпространението, а мотивът е войната в Украйна.

 

Оказа се, че достъпът е свободен и досега. Спокойно можете да гледате:

Канал 1

ETVI

Наше кино

ТНТ

ТВ 3

Россия 24

ТНТ 2

Интерканал

RTG

ТВЦ

 

Снощи в телевизионното предаване „Большая игра“ по Первый канал политолози и коментатори в продължение на час и половина сочеха на картата на Украйна град Ужгород (в далечната западна част на страната, на самата граница със Словакия) и яростно настояваха „руските герои“ да стигнат час по-скоро дотам и „да унищожат всички бандеровци“. Твърдяха също, че Украйна е недоразумение, виновна е пред Русия и трябва да получи жесток урок. Говореше се за украинците, като за някаква нисша раса. И нито дума за убитите мирни жители, за загинали руски войници дори. Украинският президент Зеленски бе наричан „бездарен актьор“, „фалшива жертва“, „сатана“, „гробокопач“, „предател“, "боклук"…

 

Всички страни от НАТО и ЕС бяха вулгарно наричани „престъпни“, „ненормални“ и пр. Включително България.

 

Но най-невероятното, което се избълва, бе жестока критика срещу младите руснаци, които не разбирали величието на момента, защото били повредени от англо-саксонския модел на образование!... Бе предложено да се промени коренно образованието, за да им „дойде акълът в главите“ на младежите!

 

Не се чудете, че и у нас има немалко хора, които пращат децата и внуците си да учат и живеят на Запад, но искат от тях да обичат Путин и неговият режим. Хибридната война и примитивната пропаганда вършат работа.

 

Фрог нюз

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5604 |01.03.2022 Руският нефт е трудно заменим, следващите 2-3 зими ще са тежки, прогнозира енергиен експерт . 0| 4146 |01.03.2022 Диригентът Марк Кадин: Путин лъга на преговорите. Думата ”война” я няма в руските медии . 0| 2963 |01.03.2022 Google блокира YouTube каналите на RT и Sputnik в Европа . 0| 2875 |01.03.2022 Руски снаряд попадна в родилен дом край Киев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads