Реклама / Ads
38| 8681 |19.10.2012 НОВИНИ

Камикадзе нацели челно Ивайло Московски край Ловеч

.
Транспортният министър Ивайло Московски пострада след тежка катастрофа край ловешкото село Голец на път за Варна около 14 ч.
 

Инцидентът е причинен от Фолксваген, изпреварващ колона от три автомобила и аварирал ТИР и се е ударил челно в колата, в която са пътували министърът, началникът на неговия кабинет Анджелина Тотева, секретарката му и шофьорът.

Транспортният министър и спътниците му бяха приети в ловешката многопрофилна болница.

Министърът е с изкълчване на ръката, в съзнание и контактен. Първоначално лекарите имаха съмнения за счупвания на ръката и ребрата, но след преглед със скенер те са отпаднали, съобщи за bTV изпълнителният директор на МБАЛ Ловеч д-р Тихомир Бенев. Лекарски екип е тръгнал от София, за да го транспортира в Правителствена болница.

В лечебното заведение са докарани още трима души - шофьорът на автомобила, в който е пътувал министър Московски, и две жени от неговия екип - секретарката му и шефката на кабинета му Анджелина Тотева.

Първоначално от полицията съобщиха, че Анджелина Тотева е с два счупени крака, но от медицинското заведение уточниха, че има само травми. Останалите от екипа на министъра са с охлузвания. Други ранени при катастрофата няма.

Заради тежкия инцидент е затворен първокласния път I-4 в Ловешка област и движението се отбива през село Голец, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

 

Московски се е возел в автомобил на транспортното министерство, а не с кола на Националната служба за охрана, съобщиха от НСО.


По-рано днес той присъства на откриването на новата учебна година в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски” в София.

Около 14.00 часа бе предвидено да бъде в Габрово, където да направи инспекция на ремонт на ж.п. гара и да открие изнесено работно място на пощенската станция. По-късно министърът трябваше да участва в кръгла маса „Традиция и предизвикателства” заедно с колегите си Томислав Дончев и Делян Добрев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5605 |20.09.2012 Арестуваха мъж от Ал Кайда, който прилича на помощника на камикадзето от Бургас . 1| 5480 |11.09.2012 Камикадзе се взриви на пъпа на Истанбул . 15| 8451 |20.08.2012 Разпознаха помагача на камикадзето: помак от Родопите . 15| 5371 |16.08.2012 Камикадзето репетирало ден преди взрива

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads