Реклама / Ads
0| 19792 |22.06.2022 НОВИНИ

Каракачанов: От дни търся Борисов, но се крие от мен. Подмазва се на Запада!

.
Бойко Борисов и Красимир Каракачанов
”Борисов явно се надбягва с Петков в опита да се подмаже на западните лидери”. Това гласи част от пост вв фейсбук на Красимир Каракачанов от ВМРО. От дни търся Борисов, за да се опитам да дам разумната гледна точка и този път. Но той се скри”, пише още той.
 

"На няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците в Брюксел. Човек, управлявал 11 години, не може да си позволява подобно подмазвачество. Борисов явно се надбягва с Петков в опита да се подмаже на западните лидери. Само така може да се коментира днешното му изказване. Че Петков се опитва да се хареса на брюкселските чиновници, е ясно, но днес стана окончателно ясно, че Борисов се страхува от тях. Той направо си говореше как Европа и Америка нещо искали и трябвало да дадем.


Но това не е нищо ново – на няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците в Брюксел. Един български политик не трябва да има началници нито в Брюксел, нито във Вашингтон, нито в Москва. Човек, управлявал 11 години, не може да си позволява подобно подмазвачество, смята почетният шеф на ВМРО.

 

Борисов днес тръгна и против собствените си депутати, които от дни говорят (и правилно), че България не бива да бърза. Предложението на Франция насочва към един двустранен протокол, който не е и подписан. Оптимизацията на този протокол е същностно важна и тя няма как да се случи от днес за утре. Предложението е на прав път, но са нужни поне още две неща: ясно подчертаване на новата, а не само на средновековната история. Защото именно от новата история почва езикът на омразата, пише още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2958 |22.06.2022 Президентът зове за РСМ: Министерския съвет да не се крие зад НС, той е водещата институция . 0| 5995 |19.06.2022 Свещена глупост: Нидал Алгафари препоръча лидерска среща в НС между Борисов, Доган, Нинова, Хр. Иванов и Трифонов . 0| 12578 |11.06.2022 Тошко Йорданов: Когато някой в коалицията реши, че е Бойко Борисов, всичко губи смисъл . 0| 4703 |08.06.2022 Петков: Трифонов каза, че Караджов е ”брокер”. Борисов, ДПС и ”Възраждане” са червена линия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads