Реклама / Ads
66| 7887 |17.09.2011 НОВИНИ

И Каролев пише писмо: Стоичков, бъди мъжкар и поне малко повече умен!

.
Владимир Каролев
Покажи кои панелки и в кой квартал на София замени за имота на булевард „Тодор Александров"; Не говори на английски и руски освен пред приятелите си от ГЕРБ, призовава Каролев.
 

 

И общинският съветник от НДСВ Владимир Каролев, който е кандидат за кмет на София,  се включи в модерния предизборен жанр - комуникация с писмо. То е с адресат Христо Стоичков, когото Каролев нарича бившия модерен ляв и сегашен модерен лилав.

 

Frognews.bg предлага текста на откритото обръщение:


Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кога НДСВ е плюл срещу Вас и ГЕРБ? Истината може да боли, но не е плюнка.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кои са тези, които са искали подкупи от Вас и сега петнят името на г-н Росен Плевнелиев?

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не защитавай г-н Росен Плевнелиев, защото по този начин му пречиш. А г-н Плевнелиев не заслужава това.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи какво направи с имота който искаше да вземеш за 300 хиляди лева от общината докато г-н Борисов беше кмет? И който купи за 1 милион само поради моята намеса в Столичния общински съвет.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи, че за тази заменка те подкрепиха и съветници от БСП.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи кои панелки и в кой квартал на София замени за имота на булевард „Тодор Александров".

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи в какво състояние е днес този имот.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и недей да лъжеш че съм ти се извинил за случая с проваления от мен опит да вземеш въпросния имот в пъти под стойността му. Казах ти че съжалявам, че стана публичен скандал надявайки се че ще разбереш жеста ми. Но явно надеждите ми са били напразни.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи защо непрекъснато злословиш против Царя. Защото му завиждаш за престижа и авторитета, който той има в Испания и по света. И който ти и в сънищата си не може да получиш.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и се откажи от почетното си консулство с което беше награден за вярната ти дружба с ГЕРБ. За да не се срамуват истинските дипломати на България.

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не говори на английски и руски освен пред приятелите си от ГЕРБ. За да не излагаш още повече България пред света.

Г-н Стоичков, бъди поне малко повече умен. И разбери че колкото повече говориш извън футболни теми толкова повече за смях ставаш.

 

Владимир Каролев,
общински съветник и кандидат на НДСВ за кмет на София

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 7180 |14.09.2011 Каролев отсече: Гърция да фалира! . 42| 6596 |22.07.2011 Царистите "пускат" Каролев в надпреварата за кмет на София . 47| 6342 |21.07.2011 Ядрен експерт обвини Каролев в далавери . 20| 5965 |03.08.2010 Каролев: Не ща държавна пенсия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads