Реклама / Ads
0| 6025 |17.03.2007 НОВИНИ

Кембъла загина в жестока катастрофа

.
Телевизионният водещ, поет и шоумен Емил Трифонов – Кембъла почина при тежката катастрофа тази сутрин на бул. “Цариградско шосе".
 

Тежка катастрофа стана тази сутрин на столичния булевард“Цариградско шосе”около 4.50 часа срещу бл.107. По информация на полицията са катастрофирали общо 5 автомобила. Пътният инцидент е предизвикан от автомобил „Мерцедес”, чийто водач е карал с висока скорост. Мерцедесът се е движил по булевард „Цариградско шосе” по посока центъра, в районът на хотел „Плиска” водачът губи контрол над колата и се удря в автобус, превозващ цветя, който на свой ред е повлякъл още един автомобил – „Рено”.
32-годишен е бил шофьорът на лекия автомобил "Мерцедес".
От удара с „Мерцедес”-а, микробусът превозващ цветя, е изхвръкнал около 50 метра по магистралата.
Минути след инцидента на мястото на катастрофата са изпратени коли на пожарната, бърза помощ и полицията. Екипите на полицията затварят за движение булеварда, тъй като се е наложило да режат „Мерцедес”-а, за да извадят тялото на Емил Трифонов – Кембъла. По-късно той е починал в болницата.
Други двама души също са пострадали, но за момента са без опасност за живота. Според информация на Дарик радио сред пострадалите автомобили има полицейска кола и такси. Няма данни за ранени полицаи при инцидента. Причините за възникналия инцидент са в процес на изясняване. Образувано е дознание. Работата по случая продължава.

Емил Трифонов - Кембъла е роден на 19 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Той е шоумен и тв водещ. Негово дело са седем албума с авторска музика и текстове. Кембъла пише поезия. Има преведени пиеси и разкази в Америка. В момента довършваше книга, която сам определяше като нещо средно, между Бранислав Нушич и Стивън Кинг. Водил е авторски предавания в радио "Експрес", в телевизия "7 дни" и в ББТ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 903 |28.03.2024 Спипаха дипломатическа кола с нелегални мигранти на "Капитан Андреево" . 2| 953 |28.03.2024 Съдът върна "Евролаб" в лабораторията на "Капитан Андреево". Вътев заяви, че обжалват решението . 0| 1183 |28.03.2024 Tежко въоръжени и маскирани униформени с кучета проверяват центровете за мигранти в София. Има задържан . 2| 1356 |28.03.2024 АФП: В центъра на последната криза в България е бившият премиер Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads