Реклама / Ads
1| 2730 |22.06.2023 НОВИНИ

Керана и Космонавтите, Абдо ”Дадо” Фегхали и Александър Гринчук специални гости на най-голямото дрифт събитие в България тази година - Red Bull Car Park Drift!

.
В програмата на най-мащабното дрифт събитие за 2023-та година в страната - Red Bull Car Park Drift - се включват редица известни личности. Зрителите могат да очакват специално изпълнение на алетрнативната музикална група ”Керана и Космонавтите”, специално дрифт шоу от легендата на Близкия изток Дадо Фегхали, а дрифт звездата Александър Гринчук от Украйна се включва като съдия за втори път в Red Bull Car Park Drift България.
 

21.06, София - На 24-ти юни от 17:00ч. любителите на моторни спортове ще станат свидетели на уникално дрифт шоу, случващо се на емблематична за столицата локация - отсечка на бул. Витоша между бул. Скобелев и бул. Патриарх Евтимий. В продължение на 3 часа присъстващите ще усетят отблизо мощта на специално модифицирани автомобили, както и ще видят уменията на 21 от най-добрите дрифт пилоти на България.

 

Състезанието има 3 кръга, като всеки кръг има по 1 опит на участник. След първоначално представяне на 21 пилота, само 8 продължават към следващия етап на състезанието. Следващата отсявка стига до 4 човека, които се борят за националната титла.

 

Шампионът на Red Bull Car Park Drift България се определя от трима съдии на база прецизност и чистота на изпълнение на фигурите. Сред състава на реферите се включват и двама от специалните гости на събитието - дрифт легендите Абдо "Дадо" Фегхали и Александър Гринчук!

 

"Нямам търпение да дойда в България и да се срещна с всички тези талантливи хора", казва рекордьорът на Гинес за най-дълъг дрифт Дадо.


.

"Един съвет от мен - много хора си мислят, че трябва да имаш огромен двигател с мощност 1 000 к.с. и полусвирепи гуми. Не е точно така. Във всичко, което правите в живота, трябва да вярвате в себе си. Когато вярвате в себе си, вие сте способни на това, което правите, а практиката прави нещата перфектни."

 

Александър Гринчук от Украйна идва за 3-ти път в България, като гост на събитие на Red Bull. Той е и един от съдиите на първото издание на Red Bull Car Park Drift в страната през 2013.

 

"Тогава се сблъсках с невероятни таланти и станах свидетел на страхотни умения. Вълнувам се да съм част от събитието отново", споделя Гриня.


.

Гвоздеи на програмата са и изпълнителите Керана и Космонавтите, които имат изненада за зрителите.

 

За Red Bull Car Park Drift
Red Bull Car Park Drift е събитие в областта на моторните спортове, което се фокусира върху изкуството на дрифта. Началото му е поставено в Ливан през 2008 г. и оттогава набира популярност в редица страни по света.

 

Събитието има за цел да покаже дрифт уменията на местни пилоти и да предостави платформа за състезание и демонстрация на таланта им.

 

След успеха си в Ливан, Red Bull Car Park Drift разширява обхвата си и излиза извън страните от Близкия изток, като достига до различни точки по света, включително Бразилия, Румъния, Южна Африка, Япония и много други.


През годините Red Bull Car Park Drift развива своя формат, за да направи състезанието по-вълнуващо и предизвикателно.


Red Bull Car Park Drift дава приоритет на безопасността и развитието на уменията. От участниците се изисква да спазват правилата за безопасност, включително използването на подходящи предпазни мерки и модификации на автомобилите.

 

Състезанието насърчава водачите постоянно да усъвършенстват техниките си за дрифт, разширявайки границите на възможностите си.

 

Второто издание в България на Red Bull Car Park Drift се усъществява с подкрепата на WINBET, Puma,Devin, Transpress и Raffy Bar and Gelato.

 

Може да научите повече на www.redbull.com/carparkdriftbg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2927 |01.12.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Абдовица“ . 1| 2866 |23.11.2022 Условна присъда за Масуд Абдо, който организира трафик на мигранти  . 0| 2924 |12.10.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Абдовица“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads