Реклама / Ads
10| 5931 |25.02.2013 НОВИНИ

Кирил Йорданов: Няма да подам оставка

.
Кметът на Варна Кирил Йорданов няма да подава оставка. Това заяви градоначалникът на извънреден брифинг.
 

Според него евентуалната му оставка трябва да е от полза на тези, които настояват за нея, и не бива да бъде в ущърб на тези, които са му гласували доверие. Той припомни, че 70 000 варненци са дали своя вот за него на последните избори.

„Следя внимателно тенденциите и процесите и съм готов на разумно и правилно решение в едната или другата посока”, каза още Йорданов.

"Трябва ли 70 хиляди варненци да извикат под прозорците ви, за да си подадете оставката", попита репортер на petel.bg. Според Йорданов въпросът не е количествено мотивиран, каквото и да значи това.

На въпрос "Дали се чувства виновен за самозапалването на Пламен Горанов?", Кирил Йорданов отговори, че прокуратурата трябва да прецени дали той го е подтикнал с действията си към самоубийство по някакъв начин. "Не познавам Пламен", добави кметът на Варна.

Не намерихме никъде в информационния масив на община Варна не намерихме нищо за каквито и да било отношения на Пламен Горанов с общината. В чисто човешки план - това е много тежък инцидент, преживявам го и аз. По драматияния, трагичен случай, който се разигра на стълбите на община Варна се води следствие, каза още кметът.

„Днес бях на среща с представители на протестиращи от село Константиново. След което излязох при хората, за да разговаряме. Какво е моето отношение към появата ми на протестите във формата и начина, по който те се провеждат пред сградата на общината - няма да се посрещне нормално и сигурно не зная в каква посока това нещо може да бъде разглеждано, как да се реагира. Тук съм, на разположение съм на инициативните комитети, поддържам връзка с всички способи и форми, за да получа информация и да реагирам с хората, които желаят да говорим. На тяхно разположение съм, не се крия, тук съм и тези връзки ще продължат”, каза Кирил Йорданов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5476 |24.02.2013 Дядо Кирил даде старт на изборите за патриарх . 16| 5272 |23.02.2013 Т. Дончев: Няма да участвам в служебен кабинет . 5| 6164 |22.02.2013 К. Пенчев нямал предложение за служебен премиер . 7| 6299 |21.02.2013 Софиянски: Страшно няма - служебен кабинет и предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads