Реклама / Ads
9| 16310 |05.07.2021 НОВИНИ

Ключове за мистериозната стая в „Автомагистрали“ имал само бившият зам.-директор на дружеството

.
Източник: bird.bg
Нови пикантни подробности за мистериозната стая в „Автомагистрали“, която уж била за използвана медицински грижи. Дали това е така, всъщност никой не може да каже. Днес стана ясно, че Ключове от помещението е имал единствено бившият зам.-директор на дружеството Георги Котев.
 

По думите на председателя на Съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД, Десислава Христова, стаята, предназначена за спешна помощ в сградата на дружеството, никога не е била използвана като такава.  

 

Според Христова, ако помещението наистина е било предназначено за медицински грижи, би следвало то да се намира на възможно най-ниските етажи, а не на седмия етаж в сградата, в непосредствена близост до кабинета на бившия зам.-директор Георги Котев.

 

„Според заповедта ключът от стаята се съхранява от домакин, но той изобщо не е имал ключове от нея. Ключове е имал единствено г-н Котев“, заяви Христова.

 

Никой не знае и кой и кога се е възползвал от помещението, оборудвано вместо с аптечка с лекарства, с мини бар с бонбони, безалкохолни напитки и минерални води, хавлии, чехли и баня с масажен душ.

 

„Няма записи от камерите, оказа се, че такива не се съхраняват назад във времето, а само за последните 4-5 дни. Единствено жената, която е чистила стаята, може да ми каже кога и от кого е използвана стаята, но все още не сме говорили с нея, тъй като до днес беше в отпуск“, добави Христова.

 

Председателят на Съвета на директорите на дружеството каза, че няма как да бъде преценено с точност каква сума е била използвана за ремонта на помещението, тъй като тя е била включена към общата сума за ремонта на седмия етаж на сградата, но по преценка на новото ръководство, става въпрос за около 8 хиляди лева.

 

Припомняме, че в началото на месеца bird.bg разкри за наличието на стая за първа сексуална помощ в „Автомагистрали“ ЕАД. По-късно новината бе потвърдена и от новото ръководство на дружеството.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5415 |02.07.2021 Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на „Автомагистрали“ . 13| 4411 |02.07.2021 „Автомагистрали“ с ново ръководство . 17| 9832 |02.07.2021 Виолета Комитова разказа за безобразията в „Автомагистрали“ . 27| 21013 |01.07.2021 „Автомагистрали“ ЕАД има стая за първа сексуална помощ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads