Реклама / Ads
8| 3226 |01.06.2021 НОВИНИ

Кобрата проговори за политиката: Две дини под една мишница няма да нося

.
Кубрат Пулев-Кобрата Източник: БГНЕС
Не бързам. Аз съм човек, който има абсолютно всичко и съм благодарен на Господ. За мен до голяма степен това би било и един минус, защото когато един човек, едно известно име, отиде в политиката, това е едно ниво по-надолу от това, което е един спортист. Не е лесно, но защо не. Това бе лаконичният отговор на боксьора Кубрат Пулев за евентуалната му политическа кариера.
 

След това Кобрата заговори за плановете си за бокса:

 

"Още тази година трябва да направя един мач, най-вероятно в Щатите и трябва да победим. Не искам да казвам име на евентуален съперник, защото не искам да разбутвам пластовете и да ви излъжа. А брат ми Тервел също трябва да играе през август или септември, ще видим срещу кой противник."

 

А дали, ако този мач се засече с президентските избори, ще му се наложи да избира или може да съвмести и двете?

 

"Не, две дини под една мишница няма да нося. На този етап съм се концентрирал върху бокса и върху спорта. За в бъдеще ще видим, ако България има нужда от такъв човек, който е независим, който не е проект на никого, защо не. Виждате, че тези нови партии са проекти на задкулисие и са проекти на хора, които дърпат конците отзад. Аз съм човек, който не е проект на никого, аз съм човек от народа, който може да работи за държавата си."

 

"Целите на Велика България са България. Виждате какво хубаво име. Макар че много от опитните политици ме съветваха, че това е прекалено силно име за подобен проект. Но аз държа на него, защото то говори само по себе си. Не може да правим "Мутри вън" или "Няма такъв народ". Сами по себе си такива имена говорят какво целят хората."

 

"Абсолютно всичко, повярвайте ми, ще ме отличи от останалите патриотични партии. Всичките тези псевдопатриоти, които яхват тази псевдопатриотична вълна, които малко или много ние спортистите създаваме, те са абсолютно фалшиви и изкуствени."

 

"Дори разговорите ми с Москов, разговорите ми с Николай Ненчев, това са опитни хора с много голям стаж в политиката и много интелигентни хора, които могат много. Имаше много критици, които казваха да не се асоциирам с тях, но аз смятам, че когато човек е воден от любовта, той може да направи всичко."

 

"Все още не съм заменил боксовия ринг с нищо друго. Може би някой ден, а може би никога. Боксовият ринг е моята голяма страст, но ако трябва да избирам между него и България, то несъмнено ще избера България, не могат да се сложат на везните. България е за мен нещо, което е много повече от любов."

 

А кое е първото нещо, което Кобрата би направил като политик?

 

"Бих се опитал да променя абсолютно всичко. Бих направил съвсем различен тип политика. Нищо общо със сегашната, нищо общо със сегашната. Всичко ми е в главата и всичко това трябва да стане постепенно. Нали знаете, любовта се дава капка по капка. Не може всичко наведнъж", завърши ефектно Кобрата, след което децата отново го заобиколиха.

 

По-рано стана ясно, че само два дни преди изборите боксьорът Кубрат Пулев ще основе партията си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6470 |07.05.2021 Адв. Росен Рашков: Е, мълчащите агнета проговориха. Пилетата кацнаха . 16| 7761 |29.03.2021 Кобрата към политиците: Самозабравихте се, хронично болни сте от алчност . 8| 3319 |11.03.2021 Принц Уилям проговори: Не сме расистко семейство! . 9| 2948 |10.03.2021 Кралското семейство проговори: Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат обичани членове на семейството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads