Реклама / Ads
75| 11324 |29.12.2013 НОВИНИ

М.Константинов:Имаме невъзможно висок коефициент на крадливост

.
Имаме невъзможно висок коефициент на крадливост.Краде се 85 на сто, а 15 остават.В други държави е обратното.Имаме неприлично прогнила съдебна система. Това каза професор Михаил Константинов в предаването на Карбовски по ТВ7.
 

Всички са в тази кал, в лайната. Краде се безобразно. След кризата идва фюрер и пълна катастрофа. Това е една от възможностите, ако сегашните политици не крадат по-прилично, обясни още той.

Пропастта между политическата класа и народа може да бъде попълнена ако крадат по-малко. Хората, които работят, не трябва да бъдат драни, а стригани.Има още ресурс за влошаване на положението, смята професорът.

Аз съм оптимист и вярвам, че нещо хубаво ще се случи през 2014г.Пък и на Запад са на нашия хал.Но ако не ни дойде по нормален начин ъкълът, самият живот ще ни го набие по някакъв начин. Дай Боже да не е свързано с унищожение на част от човечеството, заяви Константинов.

"България е една обезверена страна, която не я очаква нищо добро след това, което предстои да се случи в света. Там започва борба за ресурси", изказа мнение професор Михаил Константинов.

Според него се отнасяме като хищници към всичко, което имаме. "Безумие е, да си сменяме кола и телефон на всеки 3 месеца", смята математикът.

Константинов твърди, че у нас се нарушават споразумения и мафиотските кланове се бият заради това, но Европа била заета и не се занимавала с този проблем.

"Зле подходихме с проблема с бежанците, но не съм много сигурен дали са го направили нарочно. Това е едно отклоняване на вниманието", каза Константинов.

Той смята, че обществото е изнасилвано постоянно, погазват се свестните хора, които искат да помогнат на страната ни.

"Ние сме заложници на двама души, които не ни заслужават - Бойко Борисов и Сергей Станишев. Те се държат така, че нямат нищо общо с големите политици. Може ли непрекъснато да мислиш как да унищожиш някого и да си щастлив? Те са нещастни", категоричен е Константинов.

Ученият е категоричен, че митингите са изкуствени, за да се мерят сили. Недостойно се лъжело, че те са по многобройни. "Тези хора ни мислят, че сме идиоти. Как може да са 15 000, а те да твърдят, че са 70 000. Никой не им вярва повече.".

Според него не може да се сравнява това, което ставаше през 90-те години и сега. Преди се е избирало НАТО или Русия, а сега не се решавало нищо.

Живейте разумно, живейте щастливо. Да обичаме държавата и да не бягаме от нея, пожела професорът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7593 |26.12.2013 "Икономист": България с висок риск от протести през 2014 г. . 7| 5351 |20.11.2013 ДАНС отчете висок риск от тероризъм . 37| 5265 |06.11.2013 Янаки Стоилов:280 000 души ще вземат по-високи заплати . 7| 6091 |30.10.2013 Двама варненци се самоубиха със скок от високо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads