Реклама / Ads
76| 14045 |15.03.2015 НОВИНИ

Красен Кралев: Масон съм, не всички фирми съм прехвърлил на майка ми

.
Красен Кралев
Всеки успех ни радва, все по-оскъдни станаха те. Г-н Борисов е единственият, който ме оцени и ми даде шанс да се реализирам. Това каза спортният министър Красен Кралев по НТВ.
 
Ето какво още сподели той за работата, спорта и новата любов-Виктория Петрова:
 Медицина записах само заради спорта. Не съжалявам. Това образование ми помага в момента в управлението на българския спорт. Постоянно повтарям, че трябва да сме много внимателни при избора на домакинства. 700 хиляди лв. са дадени на Банско.  1, 8 млн. отиват  за домакинство на европейско по футбол. Тези пари отиват за терени, съоръжения и т. н. Волейбола и футбола са престижни спортове за България. 

„Арена Армеец“ излиза на загуба, когато се сметне амортизацията. Иначе в момента се самоиздържа, въпреки, че натоварването не е оптимално, както в концертните дейности, така и в спорта. Голям проблем в спорта е, че няма образовани мениджъри. Трябва да се увеличат приходите за годината с 20 до 30%. Екипът ми е много сериозен. Доволен съм от това, които постигаме, обясни той .

Относно връзката си с водещата на БТВ той каза: Чудесно е. Понякога си говорим до 6 сутринта. Когато отношенията са перфектни, разговорите вървят. Не искам да влизам в личните си отношения. Нормално, срещат се, харесват се хората. Важното е, че всичко е перфектно. Знам, че има голям интерес към темата но има един момент на личен периметър. Няма какво да се крием. Нормални, чисти свободни отношения. Смятам, че имам други качества, освен богатството, с които съм я впечатлил.

От спорта имам няколко тежки операции. Любовта ми към спорта е от дете. Не всички фирми съм прехвърлил на майка ми. Някъде където има имущества, тези фирми не работят. През тях няма да се извършва дейност. Имам  бъдеще в сферата на политиката и на българския спорт.  Истина е, че съм масон. Няма връзки на подчиненост. Пръстените показват принадлежност на хората към дадена организация. Много български премиери са били масони. Те са направили добри неща за България. Има много слухове за продажбата на мачове. Не бива зад всеки резултата да търсим това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4409 |12.02.2015 Кралев: България ще бъде отличен домакин на състезанието по кану-каяк . 29| 10021 |20.01.2015 Дончева: В съдебната система има 3 лобита: хора на Доган, на масони, на бизнескръгове . 11| 4780 |15.12.2014 М. Андреев: Да се осветли кой е масон, кой ловец! . 20| 9959 |11.12.2014 Св. Синод пред Фрог: Архим. Дионисий има връзка с масоните, но e праведен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads