Реклама / Ads
57| 5053 |03.05.2010 НОВИНИ

А. Кутев: Отношението на Борисов към Станишев зависи на коя страна е спал

.
Антон Кутев
Този премиер няма да изкара мандата си докрай, пророкува социалистът, който, разхождайки се из Фейсбук, видял, че хората не искали вече Бойко и не се интересували кой ще дойде след него.
 

Хората са вече склонни на протест, защото са омерзени, обяви по БНТ Антон Кутев от БСП. Левицата започвала сондажи за вот на недоверие в парламента заради по-дълбокото задълбаване на държавата. От перфектна във финансово отношение държава преди 8 месеца, сега вървим едва ли не към споразумение с МВФ, обясни Кутев.

Обстановката днес е различна, но мерките, които се взимат, са противоположни на вярната посока. Нито една мярка досега не се е осъществила, каза социалистът, според когото сегашният министър на финансите се мъчел да вземе най-много от гражданите, не се разплащал на фирмите, почнали да се уволняват работници. Ако през ноември беше харчено от резерва, сега ефектът от кризата би бил наполовина, каза Кутев. ГЕРБ обаче в НС не може да се подценява и трябва да се търсят всякакви форми на съдействие. Някои от идеите на Яне Янев обаче са твърде пресилени, особено що се отнася до ВНС.

Във Фейсбук Кутев видял, че хората не се интересували кой ще дойде след ГЕРБ, стига те да си отидели. Който и да дойде на власт след Б.Борисов, който няма да си изкара мандата, трябва да направи борбата с престъпността реална, защото тази сега е показна, поиска Кутев и каза три думички: "Маджо, Пашата, ТИМ", които били достатъчни. Борисов достатъчно отдавна познавал тези хора.

Добрите думи на Борисов към Станишев се дължали на това, че премиерът през онази нощ спал на едната страна
, а след като след дни легне да спи на другата, отношението му щяло да се промени. Докато на Станишев му отивало на визията да е любезен.

Татяна Дончева няма идеи за проект, организационен и идеологически потенциал да направи нещо. Имало силна неприязън на нейния проект в очите на социалистите, коментира на финала Кутев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 5380 |02.05.2010 Б. Борисов: Червените бъркат 1-и май с 1-и април . 16| 4624 |01.05.2010 Борисов ни пожела съпричастност и удоволствие . 7| 5516 |30.04.2010 Станишев вкара Борисов в президентската битка? . 34| 5297 |29.04.2010 Първанов също чакал Борисов на избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads