Реклама / Ads
18| 8032 |09.03.2018 НОВИНИ

Методи Андреев за Фрог: Патриарх Кирил проправя пътя у нас за посещение на Путин

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
Руският патриарх Кирил бе посрещнат у нас като политик. Неговото посещение бе генералната репетиция за едно бъдещо посещение в България на Путин. Това заяви Методи Андреев, депутат от 43-тото НС, по отношение на визитата на руския духовен глава.
 

Руският патриарх Кирил е доносник. Не виждам защо всички обвиняват Валери Сименов, че го е нарекъл така, като той е точно такъв. Руският патриарх най-вероятно се гордее, че е бил сътрудник на КГБ.

 

Патриархът се е занимавал с търговска дейност, а знаем, че Христос изгони търговците от храма. Не мога да сложа тъждественост между символа на руския патриарх и лицето Кирил Гундяев. Когато един човек е бил изкушен от дявола, не би трябвало да претендира, че е символ на вярата.  

 

Не беше правилно руският патриарх да държи назидателна реч пред нашия президент. Това не е работа нито на руския патриарх, нито на руската църква.

 

Президентът Румен Радев би трябвало да застане на българската позиция и да заяви: „Ние уважаваме желанието на Русия да освободи земите със славяни, но не можем да не благодарим на онези хиляди войници, които са от други народности”.

 

Колко войни е имала Русия с Турция?! Защо чак през 1878 г. дойде да освобождава поробените братя славяни?  Интересът на българската общност съвпада с интереса на руския цар – стратегически пробив към Проливите. Левски, Захари Стоянов, Раковски, всички, които са правили комитети, казват, че нашата освободителка ще ни зароби.

 

Борисов, ако е истински премиер, трябва да каже: „Ние сме коалиция, която защитава европейските ценности, българския национален идеал и не сме длъжни да бъдем на някого вечни признателни. Свободата с кръв сме я платили. Опълченците на Шипка печелят войната от 1878 г. Освен това ние сме платили 32, 5 тона злато на окупационния руски корпус.

 

Премиерът мълчи за това, което се разиграва в неговото парламентарно мнозинство. Време е да си каже мнението за Сидеров. Ако иска да бъде премиер на джендър правителство, нека да търпи Волен Сидеров. Хора в коалицията буквално славославят Русия и са готови да служат не на българските национални интереси, а на руските.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7521 |09.03.2018 Юрист пред Фрог: Страх тресе „Медицински одит” . 8| 11724 |09.03.2018 Р. Йорданов пред Фрог: Радев е като ненаучил урока си ученик, Борисов криволичи, нямат лидерско поведение . 9| 9659 |02.03.2018 Лидерът на БОЕЦ пред Фрог: Историята на Ваня Рибчева е олицетворение на мафиотизирането на държавата . 6| 6773 |01.03.2018 Кольо Парамов пред Фрог: Големият проблем е в Чехия при подбора на купувача

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads