Реклама / Ads
10| 6251 |09.03.2020 НОВИНИ

ПП МИР вдига палатки до палатковия лагер на медицинските сестри

.
„Искаме оставката на цялото правителство на Борисов и незабавното провеждане на честни избори в България чрез машинно гласуване. Заставаме редом до медицинските сестри и майките на деца с увреждания от „Системата ни убива” в исканията им, защото управляващите не само доказаха, че са неспособни да решават проблемите на обществото ни, но с действията си само ги задълбочават”
 

Това се казва в изявление на ПП МИР по повод разпространеното днес до медиите отворено писмо на протестиращите пред Министерски съвет медицински сестри и майки на деца с увреждания, в което призовават всички недоволни от управлението на Борисов да се присъединят към исканията им за незабавна оставка на правителството.

 

От партията призовават всички свои членове, симпатизанти и съмишленици на партията, както и всички български граждани да се присъединят към палатковия лагер в центъра на София, като от МИР са категорични, че няма да отстъпят от позициите си и ще останат в „триъгълника на властта”, докато Бойко Борисов и цялото правителство не подадат оставка.

 

„България вече не иска Борисов и ще му покаже своето недоволство под прозорците на Министерски съвет. Призовавам всеки българин, който не желае вече да бъде наричан „матреал”, да бъде унижаван с мизерни пенсии и заплати и да бъде заблуждаван от медиите на властта, че живее добре, да се присъедини към нас и да покажем, че подменените избори не са подменили желанието на хората за оставката на Борисов”, категоричен е председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който заяви, че още тази вечер пред Министерски съвет до палатките на медицинските сестри ще има палатки и на ПП МИР.

 

„Това наше действие е принципно, последователно и справедливо, каквито са и исканията на медицинските сестри и майките на деца с увреждания. Нито ние, нито всяка друга партия или организация, която подкрепя справедливия им протест не ги „яха”. Напротив – правителството е яхнало целия български народ и ежедневно се подиграва с него“, каза още Славчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7191 |06.03.2020 Вера Иванова пред Фрог: Нека всички, които се чувстват излъгани от властта, да дойдат при нас на палатките . 9| 5204 |02.03.2020 Синът на Васил Божков е привикан на разпит, повдигат му обвинение? . 6| 4513 |01.03.2020 Майките опънаха палатки под прозорците на властта, искат оставката на Сачева . 2| 4064 |18.02.2020 Гърция стачкува срещу вдигането на пенсионната възраст

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads