Реклама / Ads
0| 4799 |29.04.2015 НОВИНИ

Мистерията около изчезването на Ани се заплита

.
Мистерията около изчезването на 4-годишата Ани от България продължава. Днес в предварителен арест ще бъдат отведени 27-годишен мъж, баща на малката Ани, и 25-годишната й майка Димитрина Борисова, заедно със 70-годишен грък, в чийто дом те гостували. 70-годишният живее в центъра на Атина.
 
Според информацията тримата ще бъдат задържани заради намерени хапчета в апартамента на гръцкия гражданин, които принадлежали на 27-годишния българин, както и заради лъжесвидетелстване относно изчезването на малкото дете.

Първоначално майката заяви, че оставила детето на своя приятелка, за да пътува до София, а когато се върнала, детето и познатата й били изчезнали. Димитрина описа позната си като жена с две различни очи - едното кафяво, другото зелено.

Според показанията на майката, Ани е родена в България, но биологичният й баща не я е припознал като свое дете. Майката живее от 6 години в Гърция, като първоначалоно изкарвала прехраната си, чистейки къщи.

Впоследствие появилият се баща пък заяви, че той бил с детето, което избягало в момент, когато двамата спели, защото той забравил да заключи вратата на апартамента. По-късно бащата смени показанита си - бил оставил детето на майката, която го загубила по време на разходка в центъра на Атина.

Вчера се появи и бабата на малката Ани, която съобщи, че бащата искал да припознае детето, но майката не позволила заради помощта, която получавала като самотна майка. Бабата научила от телевизията за изчезването на Ани.

Досега полицията не е успяла да събере достатъчно информация за изчезването на детето, чийто живот продължава да е в опасност. Малката Ани не знае гръцки език.

Мистерията се заплита и от факта, че хора от квартала, където били отседнали двамата категорично отричат факта там да е имало малко дете. За неговото съществуване разбрали, едва когато майката започнала да лепи плакатите за изчезването му.

Твърди се още, че майката била задържана два пъти за проституция. Според източници от полицията родителите знаели какво се е случило с детето, съобщи НТВ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5887 |29.04.2015 МВР: Полицията действа около ТВ7 нормативно обосновано . 1| 5581 |28.04.2015 Близките на пометеният на Околовръстното дариха органите му . 2| 4449 |28.04.2015 Цариградско ще е с 6 ленти до Околовръстното . 3| 4650 |26.04.2015 Борба за живота на младежа, пометен на Околовръстното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads