Реклама / Ads
0| 3298 |24.12.2022 НОВИНИ

Мотористи, облечени като Дядо Коледа, раздават подаръци в Казанлък и Силистра

.
Мотористите-Дядо Коледа Източник: НТВ
Над 200 мотористи, облечени като Дядо Коледа, раздават подаръци за децата в Казанлък.
 

Те са събрали средства за традиционната кампания, като са приготвили 1200 торбички с лакомства за малчуганите. В петък са разнесли и подаръци в социални домове. Парите за подаръците са събирани от цялата мото общност „Казанлъшките рози”.

 

Мотористи от Силистра проведоха днес традиционната си благотворителна акция в навечерието но Рождество Христово. Каузата на тазгодишното мотошествие отново бе Центърът за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в града.

 

Мъже на различни възрасти, облечени като стареца, който прави добри чудеса, обиколиха града и дадоха възможност на малки и големи да се снимат с тях на площад „Свобода“, както и да подкрепят инициативата в подкрепа на деца с увреждания.


В последните две години благотворителните кампании на мотористите оборудваха в Центъра за комплексно обслужване зала за обучение по метода „Монтесори“. Нови градински шатри, пейки и играчки оформиха детски кътове в двора на социалното заведение, което целогодишно се посещава от над 100 деца.

Желанието е да бъдат завършени площадките за деца, с люлки и пързалки отговарящи на техните потребности.

 

В предходните инициативи бяха събрани близо 6000 лева.

Организатори са клуб FREE RIDERS, като към тяхната кауза се присъединиха и мотористите от новосформирания клуб IRON CROSS.

 

На Бъдни вечер всички сме в очакване Дядо Коледа да мине край дома ни и да остави подаръци за всички. Подаръци обаче ще има и за обитателите на зоопарка в Бургас. Там Добрият старец раздава лакомства за всяко едно от животните, уточни НТВ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3997 |22.12.2022 Проф. Слатински: Кисинджър, Стиглиц и Кругман фалираха като идейни стожери на Запада . 1| 3321 |21.12.2022 Светлин Тачев: Невъзможно е ПП да управляват с ГЕРБ, докато при ГЕРБ по-няма проблем да управляват с ПП . 0| 2920 |21.12.2022 Мъск подава оставка като изпълнителен директор на Twitter? . 0| 3229 |20.12.2022 Находка! Задържаха наркотик, опакован като лукчета във Варна и София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads