Реклама / Ads
18| 21800 |12.11.2021 ЪNDERGROUND

МВР показа сензационни кадри от среща между Младен Маринов, Стъки и шефа на ”Делта гард”

.
Младен Маринов, Стъки и Митко Каратиста
МВР с нови сензационни разкрития за бившето управление на ГЕРБ и Бойко Борисов. Оказва се, че негов министър на МВР е контактувал със собствениците на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са наблюдавани при свое пътуване до Слънчев бряг. На пресконференция в ГДНП с МВР-шефа Бойко Рашков бяха излъчени кадри от скандална среща на въпросния бивш министър, Стъки и шефа на ”Делта гард” - Митко Каратиста пред дискотека в Слънчев бряг.
 

В сигнал на Антикорупционния фонд се твърди, че това е именно Младен Маринов. Неправителствената организация разполага и с “докладна записка от полицейски служител при Районно полицейско управление Несебър от 2005 г. Сигналът е без подател, но описаните в него имена и събития насочват към източник от системата на МВР, което го прави задължителен за институционална проверка”.

 

Според Рашков бившият министър е контактувал със собствениците на Делта гард, Митьо Очите, Маргините и други. Те са наблюдавани при свое пътуване до Слънчев бряг.

 

"21 автомобили са отнети от Златанови. Един от тези автомобили се оказа в дъщерята на един бивш вътрешен министър. Има материали, които доказват как той се е издигнал до министър, с кого е контактувал и как е имал отношения със собствениците на “Делта гард”, Митьо Очите и Маргините. Установено е негово пътуване до Слънчев бряг с хора с криминални прояви", каза той.

 

ГДБОП разследва бивш министър на МВР на ГЕРБ и незаконни действия от страна на прокурори около казуса “Осемте джуджета”. "В разследването се твърди, че от Златанови са отнети 21 автомобила, като един от тях се оказва собственост за период от време на дъщерята на бивш вътрешен министър от ГЕРБ", уточни министърът.

 

Днес в ГДБОП е бил разпитан Петьо Петров-Пепи Еврото, станал главен герой в "Осемте джуджета". Според разследването той е рекетирал бизнесмена Илия Златанов да прехвърли имотите и бизнеса си на 24-годишния боксьор Кристиян Христов.

 

Златанов разказва, че в натиска срещу него активно е участвала и съпругата на Еврото - Любена. През цялото време заведението „Осемте джуджета“, където Пепи Еврото е провеждал срещите си, се е пазело от „Делта гард“ и полицейски  патрул. Шеф на МВР по това време е бил Младен Маринов.

 

Както Фрог съобщи първи дъщерята на Младен Маринов – Силвия, купува една от колите  - Тойота Тундра на Златанов. Прехвърлянето на скъпото возило става от боксьора Кристиян.

 

Петьо Петров – Еврото е преседял над 2 часа в ГДБОП. За вчера бяха планирани разпити на Любена и Силвия. И двете не се явиха. Първата се оправда с карантина, а втората, че адвокатът ѝ бил ангажиран. Казали са, че ще се явят в понеделник. За понеделник обещание да се появи в ГДБОП е дал и самият Маринов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 31164 |02.10.2020 Нова развръзка в ”Барселона Гейт”: Включват се бивши кадри и съветници на ГЕРБ и Борисов . 7| 15978 |07.08.2019 За първи път! Фрог пуска показания на дилър за това как носи пари на полицейски шеф от Плевен . 12| 11242 |16.04.2019 Бисер Лазов зацикли в показанията си по „Делото КТБ“ . 6| 10392 |15.03.2019 Само във Фрог: Човек от ръководството на плевенската полиция замесен в наркосхема, сочат свидетелски показания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads