Реклама / Ads
19| 6337 |14.03.2012 НОВИНИ

Наглост: Внук на цар Киро подкупва с 20 лв. полицай, арестуват го

.
Съдебните неволи, които сполетяха Кирил Рашков и фамилията му, явно по никакъв начин не са се отразили на самочувствието на внуците му, нито пък са им внушили респект към институциите.
 

  

Само преди няколко часа едно от "царските внучета" Ангел Рашков отново е било задържано- този път за опит да подкупи двама служители на КАТ, пише “Марица”.

 

Рашков -младши бил спрян на изхода на Пловдив за проверка за обезопасителни колани. Той се движел с "БМВ Х6" и естествено без колан. 20-годишният младеж бил и без книжка, тъй като тя му бе отнета през октомври, тъй като е била фалшива. Ангел нагло подхвърлил двайсетолевка в полицейския автомобил и казал на ченгетата да не му губят времето. Пътните полицаи му сложили белезници и той е откаран в ареста на Пето РПУ. Задържан е за 24 часа, случаят е докладван на Районна прокуратура.

 

През октомври внукът на Рашков отново бе арестуван , след като отишъл в "Пътна полиция" - Стара Загора, за да поиска да му бъде върната отнетата преди време шофьорска книжка за шофиране в нетрезво състояние. Ангел Рашков бил заловен да кара с алкохол до 1,2 промила в кръвта от пловдивски пътни полицаи и бил глобен с 1300 лева, а книжката му била отнета. Той обаче оспорил наказанието в Пловдивския районен съд, който отменил санкцията.

 

Така внукът на Рашков отишъл в Стара Загора, където се води по адресна регистрация, въпреки че живее в пловдивското село Катуница, за да поиска да му бъде върната шофьорската книжка. В старозагорската Пътна полиция обаче установили, че представената от 20-годишния Ангел диплома за завършено основно образование, с която успял преди 3 години да си изкара книжка, е фалшива. Тя била издадена от училище в Раднево, в което 20-годишният внук на Кирил Рашков се оказало, че никога не е учил.

 

Досъдебното производство по този случай още не е приключило.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6009 |02.03.2012 Слагат камери в Катуница; пред Киро циганина - отделно . 10| 5686 |23.02.2012 Заради псувни повдигат обвинение на Цар Киро . 15| 5774 |12.02.2012 Бутат къща на Цар Киро . 4| 5027 |08.02.2012 Претърсват къщата на племенника на "цар" Киро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads