Реклама / Ads
7| 4844 |30.10.2014 НОВИНИ

Д-р Найденов пред Фрог: Да се обявим за колониална страна

.
Д-р Тотко Найденов
Обичам Франция (баща ми е завършил медицина в Монпелие), френската литература, живопис и кино, но един облечен в евровласт французин ме втрещи. Дойде г-н Мосюто (бел шеф на ЕНП - е, и?), развъртя се из българския парламент като в Лувъра, нахълта от кабинет в кабинет и разпореди официално, пред медиите: правителството ви, нещастници, ще бъде с премиер еди-кой си, точка по въпроса! И никакво съешаване с някакви си патриоти - те са националисти, а ние такива не ги обичаме. (Сякаш ДПС са не по-малки националисти, само че за чужда страна), коментира пред Фрог социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

Не знам досега наш политик да е отишъл във френския Парламент и да е заповядвал на "франсетата" (както ги нарича Веждичката) кой да им е министър-председателят. Нашият Станишев е председател на ПЕС, но не си позволява да шантори в Швеция или Испания, примерно.

 

Е, за какво ходим тогава на избори, защо си избираме депутати, а и те - защо се събират, умуват, преговарят и разговарят, след като ще дойде някакъв чичка и ще им изтегли ушите, като на децата в детските градини: ти ще играеш само с това детенце, а с другото – не, продължава медикът.

 

Ами да На Франция или на ЕС - какво значение има? Хем ще ни излезе по-евтино, а и няма да се ядосваме с пренията и скандалите в нашето НС. Имаме си Европейска комисия, имаме си френски Парламент - те са ни предостатъчни.

 

 Като капак на всичко научихме, че ДПС са внесли цели 3 законопроекта по повод любомата им дъвка - Възродителния процес. Добре, де, нали всичките наши баш-държавници им се извиняваха за глупостта на Тато? Ами ако ние внесем проектозакон за кланетата в Батак и Стара Загора?

 

Ето кой налива масло в огъня, кой сее раздори и омраза - въпреки непрестанните уверения в "заедност" (Местан ли измисли тази небългарска дума?). Хайде, възгеч (назад), аркадашлар! , завърши д-р Найденов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5264 |29.10.2014 Плевнелиев пред студенти: Смел е по-важно от образован! . 28| 12338 |29.10.2014 Иван Искров в паника, оправдава се за КТБ пред депутатите . 87| 18020 |29.10.2014 Каракачанов пред Фрог: Много здраве на Борисов, да се жени с ДПС! . 24| 11547 |29.10.2014 Служители от 4-то РПУ пред Фрог: Бакалов да измете парашутистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads