Реклама / Ads
4| 8761 |11.11.2009 НОВИНИ

Николай Арабаджиев от ареста: Убих, бях сексуално малтретиран

.
Николай Арабаджиев
„Бях сексуално малтретиран и насилван от Наско”, това каза от ареста за Frognews.bg в първото си публично признание Николай Арабаджиев. Той е подсъдим за жестокото убийство и разчленяване на съученика си Атанас Атанасов от София. Частите от тялото бяха открити в три столични квартала.
 
Пред сайта ни подсъдимият младеж обясни своята версия и какво точно се е случило през фаталната вечер миналата година. До този сега при излизанията си от съдебните заседание подсъдимият отказваше да отговаря на журналистически въпроси категорично.

„Каза ми, че ако не се съглася, ще разкаже на съучениците ми какво ми е правил”, твърди пред Frognews.bg Арабаджиев. Служебният му адвокат го убедил да не разказва тези факти при първия си разпит пред съдия.

Арабаджиев е категоричен, че не е герой от филма на ужасите „Мълчанията на агнетата” и пожелава на съучениците си никога да не им се случи това, което го е сполетяло.

Frognews.bg
припомня, че Софийският градски съд преди време реши да върне за преразглеждане делото за убийството на Атанас Атанасов, по което е обвинен 19-годишният Николай Арабаджиев. Причината е, размяна на съдия на първото заседание.
Извършена е нерегламентирана смяна на съдебните заседатели още със стартирането на процеса – вместо Аксиния Григорова се е появила Елисавета Оцетова.

Николай Арабаджиев е обвинен за жестокото убийство на своя съученик Атанас Атанасов, което бе извършено на 20-ти май 2008 година. Тялото на жертвата бе разчленено и изхвърлено в няколко чувала. По-късно Арабаджиев си признал за престъплението и завел ченгетата на Витоша, където изровил главата, ръцете и гръдния кош на жертвата. Престъплението е извършено преди абитуриентските балове, а криминалисти твърдят, че самото разчленяване на тялото е траело 4-5 часа. Килърът имал инструменти за аутопсия, защото от малък мечтаел да стане хирург.

Какво измъчва в ареста Николай Арабаджиев и в какво вярва, четете  в "ИНТЕРВЮ"


Frognews.bg е готов да предостави право на мнение на всички, засегнати от жестоките срамни твърдения!!!.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5515 |07.11.2009 Николай Василев - новият лидер на НДСВ? . 0| 5878 |23.10.2009 Искаха отвод на съдиите по делото "Арабаджиев" . 0| 5191 |24.09.2009 Върнаха делото Арабаджиев за преразглеждане . 2| 6586 |12.07.2009 Николай Камов подаде оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads