Реклама / Ads
13| 7248 |29.12.2013 НОВИНИ

Нострадамус: През 2014 г. избухва Трета световна

.
Шокиращо тълкувание на предсказанията на Нострадамус прави инженерът от Украйна Александър Лазарев. През 2014 година ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели. Това ще предизвика международен конфликт на полуостров Хиндустан, който през ноември ще подпали Трета световна война.
 

Първо ще се използват конвенционални оръжия, след това – химически, а накрая - ядрени. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г.

Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог избухване на световен конфликт. Учени тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война.

Неизвестността ще хвърли хората в паника, но вместо да се обединят, те ще действат на принципа “всеки за себе си”. В света ще се възцарят равнодушие и беззаконие и това ще подрони не само личните отношения, но и държавните договори.

Ще започне продължително противопоставяне на две световни религии. Последствията му ще бъдат сериозни, ще загинат много хора, ще бъдат унищожени цели страни.
През 2014 г. и природата ще подложи земните жители на много изпитания, пророкува Мишел дьо Нострадам. Прогнозите му са твърде абстрактни и дори научните му изследователи не могат да уточнят къде ще стане това.

Астрологът вижда Луната затъмнена, а Слънцето - с неестествен цвят на ръждиво желязо. Това се тълкува като следствие от голяма вулканична активност с изхвърляне на серни газове и пепел. В резултат ще пламнат мощни горски пожари. Атмосферата ще бъде силно замърсена. Пожарите и вулканите ще предизвикат топене на ледници, под водата рискуват да се озоват островни и полуостровни територии - Великобртания, Италия, а също и Австралия.

В предсказанията на Нострадамус специалистите виждат разрушени градове заради “великата вода” (вероятно големи вълни). Тези бедствия може да поразят югоизточната част на Азия - Филипините, Индия, крайбрежните зони на Южен Китай, някои райони на Камчатка.

Френският астролог прогнозира, че точно през 2014 г. планетата Нибиру ще прелети толкова близо до Земята, че “ще може да се докосне”. В резултат на този “контакт” може да се размести земната ос, да се объркат дните и нощите, едната половина на Земята да се заледи, а другата да се превърне в пустиня. Краят на годината ще бъде белязан с откриването на нов вид енергия. Това качествено ще промени живота на планетата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 6592 |28.12.2013 Евробет: Орешарски остава премиер и през май 2014 г. . 4| 6575 |27.12.2013 Швейцария няма да ни приема свободно през 2014 г. . 0| 5590 |27.12.2013 Пролетни температури през януари . 15| 7593 |26.12.2013 "Икономист": България с висок риск от протести през 2014 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads