Реклама / Ads
0| 9685 |04.04.2022 НОВИНИ

Нова разработка обезопасява човешкото тяло

.
Защитава ни от негативни влияния върху организма
 

Нова разработка, чието действие наподобява „програмиране“ на човешкото тяло, разтърси медицинските среди. Тя е в състояние буквално да „имплантира“ имунитет, с което ни прави почти недосегаеми дори за най-опасните болестотворни агресори. Разработката, зад която стои международен научен екип, вече дойде и у нас с името Tibanol (Тибанол).

 

„Трансплантация“ на имунитет

 

Уникалната селекция от природни вещества в Tibanol наподобява специализиран медицински екип. Със способността си да улавя и „изяжда“ различни причинители на болести бета-глюканът изпълнява ролята на спешно звено. Веднага след него случая поема коластрата, която като своеобразен специалист по вътрешни болести поддържа в норма „жизнените показатели“ на имунитета ни. На помощ се притичат още инфекционистът, токсикологът и алергологът в лицето на прополиса, джинджифила и рибеното масло. За дихателната система отговаря пулмологът в групата – евкалиптовото масло. Присъстващите в Tibanol витамини А, С, D и В12 плюс минералите цинк и селен, подобно на опитни медицински сестри, подсигуряват ефективната работа на „лекарския екип“. Всички те мобилизират противовирусните агенти в тялото, активират веществата, потушаващи възпаленията, и стимулират клетките убийци. Резултатът е препрограмиране на нашия „биологичен код“, което с болничната терминология може да се опише като „трансплантация на имунитет“. Сложната „операция“ се случва под зоркото око на началника на екипа – необикновеното вещество лактоферин. Като същински генерал той следи работата изкъсо и гарантира, че имунната реакция съответства на атакуващия ни в момента враг. Така Tibanol осигурява защита с пълно покритие, а имунната реакция е премерена по сила и прецизно насочена.

 

На точното място в точното време

 

Като гаранция, че тялото ще нанесе ответния удар в точното време и на точното място, за производството на Tibanol е използвана специалната технология за капсулирате DUOCAP™. При нея съставките са разпределени в две капсули, запечатани една в друга, които се разтварят двуетапно. Всяка „отвежда“ своето съдържание и го освобождава там, където му е мястото. Нещо повече, освен своеобразна ракета носител, двойната капсула представлява и защитен скафандър, който предпазва биологичната активност на веществата, за да попаднат в организма с максимално запазени качества и работоспособност. А това е застраховка, че резултатът ще е очакваният.

 

Специалистите вече потвърдиха

 

Проф. Мариано Марота е специалист по „Фармацевтична химия и технология“ и преподавател в университетите в Павия, Ферара, Палермо, Салерно и Киети. Президент е на Национална асоциация на фармацевтичните химици и технолози A.N.C.T.F. и на Италианската асоциация по хомеопатия A.I.O. Дълги години е бил началник на отдела за научноизследователска и развойна дейност на реагенти за клиничен химичен анализ на Италианския Институт по Имунология (ISMUNIT).

 

Разработката грабна вниманието на специалистите в цяла Европа, които се впечатлили, че тя не просто вдига на крака цялата армия на имунната система, а успява да предотврати всякакви самоотлъчки, които биха компрометирали крайния ефект. „Tibanol отваря пред нас нови хоризонти за опазване на човешкото здраве, които бяха недосегаеми досега“, заяви в публична реч водещият италиански учен проф. Мариано Марота от Рим.

 

Сходно мнение изказа и превърналият се в инфекциониста на родината полковник проф. д-р Георги Попов, който потвърди, че „Tibanol помага за цялостна защита с пълно покритие“ и се „явява най-обещаващият естествен способ за поддържане на добро здраве, дори и в рискови ситуации“.


.

проф. д-р Георги Попов, експерт по Инфекциозни болести, УМБАЛ „Софиямед“, София

Практиката го доказа

 

Положителната обратна връзка дошла от фармацевтите, които отчели колко много от техните пациенти, взели си Tibanol, се връщат доволни. За добрите резултати започнало да се говори от уста на уста. Освен върху имунитета, той има и бонус ефекти – повишава жизнения тонус и осигурява емоционална стабилност, особено при живот под стрес. Също така подобрява метаболизма на храната, с което подсигурява на тялото всички необходими му полезни вещества. Допълнителният плюс е, че Tibanol постига всичко това само с 1 капсула на ден.

 


.

 

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

 

Източник: Tibanol

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3427 |01.04.2022 Нинова: Всяко изречение в доклада на Сметната палата за ДКК е престъпление . 0| 4377 |31.03.2022 Нова оръжейна пратка пристигна в Украйна от Германия . 0| 3381 |30.03.2022 Страх от нова ядрена катастрофа: Има опасност от взрив на боеприпаси край АЕЦ “Чернобил” . 0| 3424 |29.03.2022 Нинова назначи леви общинари на апетитни държавни постове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads