Реклама / Ads
2| 5211 |26.09.2009 НОВИНИ

Обезобразиха мъж в АУДИ заради дрога?

.
Полицията не дава информация за пребития мъж. Източник: Вяра Йовева
Полицията е открила пребит млад мъж в черно "Ауди" в столичния квартал "Гоце Делчев", съобщава Агенция БЛИЦ.
 


Той се намирал на задната седалка на колата – лицето му било обезобразено, бил е и със счупен крак.

Наложило се униформените да разбият стъклото на дясната врата, за да могат да извадят пострадалия, твърдят свидетели пред агенция "Фокус".

Младежът бил в съзнание и не е искал да излезе от колата, защото се страхувал.

Районът в квартал "Гоце Делчев", в който се провежда полицейска акция, е отцепен, като ченгетата се опитват да разберат какво точно се е случило.

На мястото е пристигнал и генералният комисар на МВР Калин Георгиев.

Полицаите извадиха окървавен кухненски нож с дължина на острието около 30 см от автомобила на мъжа, който бе намерен в безпомощно състояние тази сутрин и откаран в болница. Предполага се, че с него е обработвано лицето на жертвата. На задната седалка и по таблото на колата се вижда разпилян бял прах. Разследващи коментираха, че вероятно става дума за наказателна акция срещу участник в наркобизнеса.
Около 12.30 приключи огледът и автомобилът бе запечатан. В 12.50 колата бе вдигната с паяк.

Според свидетеля Румен Найденов, който е извикал полицията тази сутрин и е присъствал на изваждането на мъжа и качването му в линейката, се виждало, че в амтомобила на пострадалия имало марихуана и амфетамини.
Приятел на мъжа, открит в безпомощно състояние тази сутрин в автомобила си зад магазин"Била" в кв. "Мотописта", е подал сигнал за нападението и побоя над него още през нощта, но полицията не го открила, защото междувременно колата била преместена. Това гласи официалната информация на МВР по случая, която пресцентъра на ведомството разпространи в ранния следобед.

Рано тази сутрин от тел.112 в Четвърто РУМВР е получен сигнал за мъж в безпомощно състояние, заключен в лекия си автомобил Ауди А4 в ж.к.”Мотописта”. Сигналът е подаден от приятел на пострадалия. Той разказал пред служителите на реда, че малко след полунощ двамата се прибирали от гости. Пострадалият паркирал колата си зад магазин “Била”. До нея спрял джип “Мерцедес”. От джипа слезли няколко мъже. Те започнали да бият приятелят му, а подалият сигнала успял да избяга. Отишъл до бензиностанция на бул. “България”, откъдето се обадил в полицията. След това се върнал на местопроизшествието, но от джипа и аудито нямало следа.

МВР издирва два леки автомобила заради инцидента с открития обезобразен младеж в ауди в столичния квартал "Гоце Делчев".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4939 |24.09.2009 Затварят Околовръстното в събота и неделя заради рали . 0| 4580 |24.09.2009 Евакуират ИПК Родина заради бомба . 19| 4877 |23.09.2009 Управляващи и опозиция погват царистите заради външния дълг . 0| 4470 |20.09.2009 Временни промени в движението в София заради мача

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads