Реклама / Ads
23| 12105 |13.09.2023 НОВИНИ

Орязаха ефирното време на Илиян Василев в предаването ”Лице в лице”, задават му абсурдни въпроси

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
”Трети път стомната се счупва. Поканиха ме по #BTVNews с уговорката да започнем в 17 35 и да говорим по важни енергийни теми - тока, нефта, и природния газ. Всяка една от тези три теми изисква време за разглеждане и като обща картина, и като конкренти стъпки. Каква бе изненадата ми, когато Костадинов продължи 20 минути, отгоре на това имаше включване от Брюксел - всичко това планирано и на двама души /разбрах, че не съм сам в студиото/ се паднаха общо 10 минути.”
 

Това написа в своя профил в социалната мрежа Facebook дипломатът Илиян Василев. Вижте и целия текст:

 

"При това водещата започна с някакъв абсурден въпрос за Гърция, която щяла да получи 2 милиарда евро помощи за бедствието. Не разбрах само да завиждаме ли за бедата?

 

За това пък Костадинов говори 20 минути, дори в екстра тайм, разгърна всичко, което искаше да направи - включително, че искал да направи България по-голяма - разбирай да се разшири, което няма как да стане, освен във война. И водещата пропуска тази скандална ескалация, дори го оправда, че той имал пред вид преносно да направи България по-голяма /демек по развита/.

 

Този номер с поканата, и накрая в студиото времето се свива до абсурдно кратки срокове - веднъж стана с Мария Цънцарова /далеч по-меко и интелигентн/, след това със Светльо /пак нямаше време/ в 120 минути. Това издава вътрешното напрежение на #hekimyan при сблъсъка на някаква необходимост да ме покаже в ефир за да демонстрира плураризъм и още по-вътрешното желание да не се допусне някакъв съдържателен разговор.

 

Следващ път, при тези условия, няма да има. Стомната се счупи. Уважавам зрителите и явяването по подобни "централни" медии е именно за да дам от своята експертиза на широката публика за да и помогна да се ориентира. Изобщо не ме интересува популярност или високи медийни трибуни за да се покажа за гордост на кръга или родата."




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4331 |13.09.2023 Мария Габриел: Аргументът, че България и Румъния могат да допринесат за укрепването на Шенген е много силен . 6| 5021 |13.09.2023 Кабинетът "Денков": Губим милиони от забраната за внос на украинско зърно . 8| 4392 |13.09.2023 Александър Маринов: Заблуда е, че ще станат лесно промените в службите . 20| 8097 |13.09.2023 Урсула фон дер Лайен в годишната си реч пред ЕП: Нека допуснем България и Румъния в Шенген, без да се бавим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads