Реклама / Ads
59| 13450 |09.07.2013 НОВИНИ

Още един депутат напуска ГЕРБ

.
Петър Петров (вляво)
Депутатът от ГЕРБ от 41-вото Народно събрание Петър Петров напуска партията.
 

"Прекратявам членството си в ПП ГЕРБ. Съжалявам, че едва сега, но ако от това ще ви стане по-леко, не възразявам срещу прекратяване със задна дата. Например, от 03.12.2006", пише в писмото на Петров, адресирано до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Фокус.

„Вие се гневите, не защото някой в ГЕРБ си позволява да има мнение и дързост да го обяви. Проблемът ви е много по-дълбок. Той ви измъчва постоянно и вие се опитвате да отстраните симптомите му, но не разбирете причината. Тя е простичка: Никога няма да спечелите уважението на интелигентните хора. А то е едно от задължителните условия човек да бъде успял", се казва в писмото на Петров.

В писмото си до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Петров пише: "Заблуждавате се, че всички в ГЕРБ са дошли заради вас. Много хора - качествените - дойдоха, защото бяха граждани за европейско развитие на България. И именно защото останаха такива си тръгнаха първи".
Петър Петров напуска партията и не смята да участва в нов политически проект.

„Виждате ли за какво се говори в момента? За разцепление. За какво разцепление? Кой го е грижа дали „Титаник" ще се разцепи 4 минути преди да потъне? Той потъва, и потъва не заради това, че няколко плъха са си тръгнали. Потъва, защото капитанът го е блъснал", добави Петър Петров. „Нали четете вчерашното му изявление. Той е вся и всьо. Хубаво - ние просто си тръгваме", заяви Петров.
 
„Хората на улицата искат нови лица, необременени с миналото. Независимо от това дали притежавам някакви морални и професионални качества, аз съм обвързан с миналото. Не виждам причина да се блъскам там. Единственото, което мога да направя, е да отстъпя, за да направя път. Стискам им палци, дано да намерят онези нови, млади, почтени, способни и модерни лидери, които да поемат управлението на държавата", каза още Петър Петров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 7641 |07.07.2013 Пет десни партии се обединиха в реформаторски блок . 27| 4833 |06.07.2013 Кабаиванов призова за дясно обединение без ментори и "самоопределили се аристократи" . 51| 22950 |06.07.2013 Минчо Спасов: Депутат от ГЕРБ е предупредил Мавродиев за проверката в комисията . 330| 6944 |05.07.2013 Росен Плевнелиев: Изборите са единственият способ за развързване на най-големия възел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads