Реклама / Ads
2| 13824 |26.05.2009 НОВИНИ

Откриха трета жертва на пернишкия сериен убиец

.
25-годишният сериен убиец Станислав Ангелов - Сиси от Перник е убил 30-годишния Цветелин Карпузов от същия град. Жертвата изчезна мистериозно от 23 януари и от тогава се издирва.
 

Трупът му бе открит в понеделник
заровен в брезнишкото село Планиница. Мъжът е прострелян в тила. Тялото е в напреднал стадий на разложение и е предадено за аутопсия в Съдебна медицина, съобщи на пресконференция шефът на РДВР – Перник Димитър Шереметев. Според информация на МВР Сиси е тартор на група за мокри поръчки, рекет, изнудвания, палежи, лихварство и изнасилвания. Разпитани са над 10 души, свързани с него, съобщиха разследващите.

Според тях убитият е работел като сервитьор в заведение в столицата. Бил женен и имал две деца. Преди няколко месеца се опитал да започне собствен бизнес и наел помещение за ресторант в столицата. Бизнесът му не упял и Цветелин Карпузов, взел пари срещу тлъста лихва от Сиси.

За убийството на Карпузов е заподозрян серийният убиец Сиси. В полицейския арест обаче е прибран и баща му Ангел Методиев. От МВР имат съмнение, че той също бил съпричастен.
"Помогнал е на сина си да закопае тялото.Прокуратурата ще реши какво обвинение да му бъде повдигнато", заяви комисар Шереметев.

При претърсаване на жилища, обитавани от аверите на Сиси, криминалистите открили автомат "Калашников", 9 пистолета, 9 самоделни взривни устройства и две бронежилетки. Бандата е заподозряна за редица палежи, взривове и криминални престъпления.
"Лидер на групата е Станислав Ангелов. Причината за убийството на Карпузов е, че той му е дължал пари. Сиси се е опитвал да се докаже като много корав лихвар. Всеки, който не си е погасявал дълговете, е бил убиван. Иззехме списък с имена на хора, които му дължат пари. За убийствата има свидетели и събрани доказателства. Установено е също, че последният човек, с който е контактувал Карпузов е Сиси", котегоричен е полицейският началник.

Frognews.bg припомня, че това е третата жертва на Станислав Ангелов. Той е и сред петте обвиняеми за убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо, който бе екзикутиран показно миналата година.
На 26 април тази година Сиси застреля с два куршума в главата Кирил Христов - Багера от Перник, който му е съученик. След извършването на престъплението се укри в апартамент в Бургас. Той възнамерявал да избяга в чужбина, но бе задържан на 10 май.

Четири дни по-късно пернишките криминалисти намериха тялото на още една жертва на Станислав Ангелов. 26-годишната Биляна Кръстева, открита заровена в гориста местност край село Лесковец.

Пернишкият масов убиец е криминално проявен. Осъждан е три пъти за побоища и изнудване. Свързват го с бандата на резстреляния през 2005 г. наркобос Райко Кръвта. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5884 |03.04.2009 Откриха офис на програма JASPERS в София . 6| 5264 |17.03.2009 Откриха първата пицария в Северна Корея . 43| 5809 |27.02.2009 Яне Янев щял да стане жертва на атентат . 16| 5482 |29.01.2009 Откриха тялото на сноубордиста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads