Реклама / Ads
18| 5531 |27.10.2013 НОВИНИ

С. Паси: Избирам студентите пред правителството

.
Соломон Паси
Топката е в полето на правителството, то трябва да направи нещо, за да се промени ситуацията, но за съжаление, правителството прави така, че все повече хора имат основание да са недоволни, заяви по НТВ екс външният министър от правителството Сакскобургготски Соломон Паси.
 

Според него промяната трябва да дойде в рамките на закона, защото нищо не се случва и не трябва да се случва извън Конституцията. Който иска да промени нещата, да направи партия, да влезе в парламента и да ги промени, препоръча Паси.

Той призна, че много симпатизира на студентите. Имал лични приятели сред тях, но не ставало 50 души да окупират университета. Въпреки всичко избирам студентите пред правителството, каза Паси. 

По темата за мораториума върху продажбата на земя на чужденци Паси заяви, че това решение има няколко аспекта, всичките без полезен ход. Този мораториум е все едно да гасиш огън с бензин или да накараш слънцето да започне да изгрява от запад, то е нулево и нищожно. Опитахме се да се направим на тарикати, но в ЕС тарикатски номера не минават. Всички, които гласуваха за мораториума, дават козове в ръцете на душманите на България. Това е решение е срамно за българския парламент, окачестви го Соломон Паси.

„Атака“ беше в коалиция с ГЕРБ, сега е в коалиция с БСП и ДПС, това е недопустимо. Призовавам депутатите да се събудят. Ако новите избори извадят „Атака“ от парламента, аз твърдо стоя зад предсрочни избори, добави той. 

Правителството на Бойко Борисов е виновно за невлизането ни в Шенген. Той ни отдалечи на светлинни години, каза още Паси.

По темата за бежанците той посочи, че всички ние сме бежанци. Хан Аспарух е бежанец, дошъл от далечна Азия, от Монголия. Оттам нататък България е държава, композирана от бежанци. Поради факта, че България не е страна, която страда от свръхнаселеност, и има нужда от хора, трябва да се погрижи за приобщаването им, препоръча той и осведоми, че 
хората се плашат не от бежанците, а от чужденците. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6320 |25.10.2013 Гергана Паси: Псевдо патриоти подкрепят мораториума . 17| 6270 |24.10.2013 Студентите спали добре в аула 272, продължават окупацията . 25| 5726 |28.08.2013 Соломон Паси: Башар Асад трябва да се отстрани . 17| 4654 |18.07.2013 С. Паси: Орешарски е с много шефове над себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads