Реклама / Ads
68| 4929 |21.05.2011 НОВИНИ

Р. Петков: Уорлик се държи като съветски шпионин

.
Румен Петков
Нямам личен проблем с Уорлик, това е проблем на САЩ. Те трябва да разберат, че е вреден за страната си. От това, че виси по кръчмите, до оценките, които дава за нашата страна. Голяма част от писанията на предишния писланик на САЩ са толкова абсурдни, толкова лъжовни, че държавата им не е добивала правилна представа за страната ни.
 

Личните теми отпадат, когато си публична личност, каза Румен Петков в предаването Директно Карбовски по Нова тв.

Карбовски припомни думите на Т. Дончева, че СИК е завладяла БСП и че Румен Петков е ден по ден при Б. Борисов.

Отговорът е пределно ясен: Тишината в спалнята ражда безумие!, каза Румен Петков и усмихнато поясни, че не ходи всеки ден при Борисов.

По думите на Петков е имало време, когато е бил силово отстраняван от длъжност. Клуб „1 ноември” иска американския посланик да бъде върнат в родината си. Проф. Н. Василев не може да бъде манипулиран, сподели той.

Нямам личен проблем с Уорлик, това е проблем на САЩ. Моята прогноза е, че щатите ще си го приберат. Те трябва да разберат, че е вреден за страната си. От това, че виси по кръчмите, до оценките, които дава за нашата страна. Той лъже, че срещу мен се води разследване, нека да каже къде и кой го води, обясни Петков.

Питам употребявал ли е наркотици господин Уорлик. Нека да каже истината. По време на празниците на Созопол говорил ли е, че трябва да се легализира меката дрога в България, призова Петков. Уорлик бяга от този въпрос като казва, че това е лична тема. Личните теми отпадат, когато си публична личност, допълни той.

Аз обичам Съединените щати, но Уорлик се държи като съветски шпионин и кара българите да мразят страната му, каза Петков и допълни, че не може да коментира кога Уорлик ще си отиде. Нито една голяма страна не би коментирала оттеглянето на своите дипломати.

Паметникът на американските летци е сериозно преиграване от страна на посланика. София е бомбардирана и са загинали наши сънародници. Този паветник изигра лоша шега на Уорлик, коментира Петков.

Не се гордея, че до мен като противник на Уорлик е Волен Сидеров, усмихнато поясни бившият министър и поясни, че никога не се е занимавал с финансите на партията. Голяма част от писанията на предишния писланик на САЩ са толкова абсурдни, толкова лъжовни, че държавата им не е добивала правилна представа за страната ни, каза още той.

В МВР има смъртен случай в Бургас, при който пиян човек е паднал от бордови катер, който е бил на ремонт. Големият проблем е, че повече от 6 часа външната ни граница е останала неохранявана. За какъв Шенген говорим тогава, попита риторично бившият министър. Трябва да се види как се контролират и как са подготвени хората от граничната полиция. Това стои на вниманието на нашите партньори. Това е проблем на България, имало е такива проблеми, но никога не са били скрити.

Майка ми и баща ми са ме възпитали да използвам тоалетна в такива случаи. Правим съм фонтани, но никога не съм се облекчавал в тях и никога не съм бил арестуван. Всичко това може лесно да бъде проверено, препоръча Петков.
М. Кунева сперед мен не е интересна за БСП. Б. Борисов ще се провали окончателно ако отиде на президентските избори. БСП е в процес на номиниране на кандидатури, ние имаме богат избор – М. Плугчиева, Ст. Данаилов, П. Курумбашев, има и още имена, поясни Петков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5462 |20.05.2011 Р. Петков: Ако подложите Цветанов на глупомер ще го счупи . 61| 5739 |16.05.2011 Сидеров пише до Хилари незабавно да си приберат Уорлик . 64| 7402 |13.05.2011 Дж. Уорлик към Сидеров: Ще Ви унищожа! . 24| 5163 |03.05.2011 Дж. Уорлик: Отрязахме главата на змията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads