Реклама / Ads
11| 8307 |13.07.2020 НОВИНИ

Полицаи нахлуха в НАТФИЗ. Ето как ще изглеждат "битите" униформени

.
Така ще изглежда "битият" полицай
Голяма група полицаи-интелектуалци нахлу тази сутрин в сградата на НАТФИЗ на ул. ”Раковски” 108А. Нахлуването се оказа епизод от филм без голи сцени и реплики, уронващи престижа на прокуратурата и правителството. Освен това униформените хуманисти ще преминат кратък, но съдържателен курс по актьорско майсторство, грим и специални ефекти.
 

Целта е защитниците на народа, демокрацията и човешките права, да изучат методите за доказване на нещо, което реално не се е случило. Пример: Ти пребиваш някого, но доказваш, че той те е нападнал.

 

Първото практическо упражнение е: „Кървящи полицаи след насилие от страна на платени протестиращи“. Второто, но не и по важност: „Преоблечени полицаи с черни фланелки нападат сградата на правителството“. В това упражнение поддържаща роля ще изпълняват бандите на Митко Чекиста, личен приятел и бияч на когото трябва. Важен акцент в обучението е поведението пред камера. Драматизъм, непукизъм и алабализъм са задължителните изражения. Дебелизъм няма да се тренира поради наличност в изобилие. Освен това ще се изучава дикцията при произнасяне на "анархо-либерализъм".
 
Курсът ще се води от изтъкнатите авторитети в областта на истината, низависимите от управлението на ГЕРБ Христо Мутафчиев, Калин Сърменов и Евгени Будинов. Дипломите ще връчи лично премиерът Бойко Борисов. Иван Гешев-Каренин ще прочете слово за вредата от Президента. 

 

Курсът е с продължителност 2 часа, поради невероятното IQ на кур-сис-ти-те – около 50.
Финансирането е осигурено от данъкоплатците-тулупи, а наградният фонд – от перото "ко прайм сега" и дарения на олигарси.
 
Димитър поп Кутуев
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5823 |12.07.2020 Протестиращи пред МС раздават знамена на полицаите /снимки/ . 10| 5465 |11.07.2020 Майка на дете с увреждания: Полицаите ни взеха водата от чантите . 27| 6561 |11.07.2020 Баща на пребит от полицаите младеж снощи: Никаква линейка не пратиха в районното . 19| 8945 |11.07.2020 Гореща точка „Росенец“: Полицаи пускат хора на ДПС с фланелки с лика на Пеевски. Човек с портрета на Левски не може да влезе /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads