Реклама / Ads
24| 10274 |09.01.2016 НОВИНИ

Поредно убийство в София, жертвата е собственик на модна къща „Агресия“

.
Убитият бизнесмен
Нов поръчков разстрел София. Екзекутиран е собственикът на модна къща „Агресия“. Това е вторият публичен разктрел само за няколко дни.
 

Александър Антонов е излязъл да разхожда кучето си миналата вечер, но не се е прибрал. По-късно близките му започнали да го издирват. В събота сутринта тялото му е било открито в Бистрица с два куршума в главата. Близките на жертвата са в шок. Те нямали понятие кой и защо би поръчал бизнесмена.

 

Убитият Александър Антов е един от най-известните дизайнери в страната. Неговата модна къща „Агресия" е на пазара от над 25 години. Бизнесът си той започнал с фирма „Вотан" през 1989 година. В нея участвала и съпругата му Мария. През 1992 фирма „Вотан" е преименувана на Модна къща „Агресия". Модната къща произвежда основно мъжки костюми с две собствени марки - "Еджисто" и "Карло Кадео". Производствените помещения са разположени на площ от 15 хил. кв.м, а дневният капацитет на производството е над 1100 мъжки и 200 дамски костюма, по-голямата част от които се изнасят за европейските пазари. След бързото си разрастване в началото на 90-те години фирмата на Александър Антов отваря магазини в София, Бургас, Стара Загора, Русе, Пловдив и Варна. Има бутици също в Берлин и Прага. Модната къща шие и за световни марки, съобщава Дарик радио.

 

Едва около 5% от продукцията на фирмата се продава в България. Фирмата дава работа на около 1000 души. Справка в Търговския регистър сочи, че през миналата година Александър Антов се е оттеглил от повечето си фирми в модния бизнес. Дружествата вече се притежават и управляват от 38-годишния Петко Васков Митов, който е управител и собственик на още множество фирми. През юли Антов е станал управител на „Маринели билд" ЕООД, където собственик е дъщеря му Мая. Дружеството стои зад модна къща "Агресия".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6608 |09.01.2016 Б. Ботев: Заради липса на професионализъм не се разкри убийството на Георги Илиев . 12| 4558 |08.01.2016 Захариева: Убийството на В. Стоименов е поръчково и професионално . 0| 4817 |05.01.2016 Убийството в Пловдив извършено с незаконно притежаван пистолет . 1| 6682 |04.01.2016 Ужас! Тройно убийство в апартамент в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads