Реклама / Ads
0| 4685 |06.12.2010 НОВИНИ

Последните два шампиона на Франция оглеждат Гара

.
Гара Дембеле
Най-сериозен към момента е интересът от "Бирмингам", който ще опита да събере в едно първенство Гара Дембеле и Димитър Бербатов.
 

Последните два отбора, ставали шампиони на Франция - "Олимпик" (Марсилия) и "Бордо", са сред кандидатите за Гара Дембеле
, научи "24 часа". Емисари на двата клуба следят и на живо изявите на 24-годишния французин. Хора на марсилци и "жирондинците" са били и на мача "Гент" - "Левски" на 1 декември. Очаква се след отварянето на трансферния пазар те да излязат с официални предложения.

На двубоя в Белгия Гара е бил наблюдаван от общо 3 френски, 4 английски и италиански отбори. Неговият мениджър мадам Ба Бенжалюн призна, че Дембеле е в полезрението дори на "Ювентус". Най-сериозен към момента е интересът от "Бирмингам", който ще опита да събере в едно първенство Гара Дембеле и Димитър Бербатов. На опашката за звездатана "Левски" са и немски клубове, начело с "Вердер" и "Волфсбург". С увеличаването на списъка от елитни клубове, готови да ухажват Гара и "Левски", на Тодор Батков ще става все по-трудно да спази обещанието си, че Дембеле ще остане до лятото.

Вчера головата машина на "сините" се хвърли здраво в тренировката на тима, амбициран да заличи петното след арестуването си да шофира с 1,62 промила алкохол в кръвта. След ден почивка да изтрезнее в прекия и преносния смисъл и един ден, в който само въртеше обиколки, Гара вече се включи в пълните натоварвания с основната група. Той ще е на линия за 1/8-финала за купата на България срещу "Берое" на "Герена" в сряда. Както "24 часа" информира, Дембеле ходи на тренировки с такси. То го чака на стадиона и го прибира вкъщи след края на заниманието. Все още не е ясно дали книжката му е фалшива. И да не е, тя ще му бъдеотнета задълго. В групата за "Берое" вероятно ще е и Сашо Александров. Кривия лекуваше травма, но от вчера също поднови здрави тренировки. Аут за двубоя в сряда е Дъстли Мюлдер. Холандецът е с разтежение от мача с "Гент". На "Герена" ще разчитат на него за последния двубой от Лига Европа на 16 декември.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4788 |03.11.2010 Франция се раздели с още 13 хил. българи и румънци . 2| 5847 |01.11.2010 Хванаха братя "изнасяли" проститутки за Франция . 3| 5314 |09.10.2010 Франция арестува BG сводници . 7| 4915 |23.09.2010 Испания отворена за ромите, изгонени от Франция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads