Реклама / Ads
7| 5895 |17.06.2024 НОВИНИ

Прокопенко: "Азов" с американско оръжие ще е смъртоносен за враговете на Украйна

.
Денис Прокопенко
"Качествата на военнослужещите на "Азов" се оказаха ключови и в системната работа на нашето подразделение за деблокиране на прехвърлянето на оръжия и обучение от Съединените щати към "Азов". Забраната, предизвикана от руската пропаганда, която беше в сила от 2017 г., беше преодоляна".
 

Дeнис "Редис" Прокопенко, командир на 12-а бригада специални сили "Азов" на Националната гвардия на Украйна, Facebook. Преводът и заглавието са на редакцията на ФрогНюз.

 

Бих искал да поздравя всички войници от 12-а бригада на специалните сили "Азов" и целия цивилизован свят с победата над руската пропаганда.
В "Азов" знаем, че колкото и трудна да изглежда ситуацията, винаги има решение. Единственият въпрос е в усилията, които сте готови да положите, за да я преодолеете, в последователността на работата и професионализма на екипа.







Тези качества се демонстрират от военнослужещите на "Азов" на фронтовата линия всеки ден. Те се оказаха ключови и в системната работа на нашето подразделение за деблокиране на прехвърлянето на оръжия и обучение от Съединените щати към "Азов". Забраната, предизвикана от руската пропаганда, която беше в сила от 2017 г., беше преодоляна.


Благодарен съм на Съединените американски щати, че внимателно разгледаха този въпрос и взеха правилното решение, което качествено ще укрепи нашето подразделение, а заедно с него и всички сили за отбрана и сигурност на Украйна.


Благодарен съм на Министерството на вътрешните работи на Украйна, на командването на Националната гвардия на Украйна и на посолството на Украйна в Съединените щати за подкрепата им в борбата ни за възстановяване на справедливостта.


Благодарен съм и на всички, които се грижеха за нас и ни помогнаха да постигнем желания резултат. Всички вие сте истински приятели на "Азов", нашата надеждна подкрепа. "Азов" никога няма да забрави това, което направихте за нас в трудни моменти.


Ние ще се справим с поверената ни отговорност и ще докажем ефективността на това решение с нашата дисциплина, устойчивост и храброст в боя.





Огромният боен опит на войниците, сержантите и офицерите на "Азов", съчетан със съвременните американски оръжия, ще се превърне в смъртоносно оръжие за враговете на Украйна.


Слава на Украйна!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 3538 |17.06.2024 ГЕРБ след срещата с ДПС: Имаме сходство в програмите по отношение на основните приоритети пред страната ни . 1| 2785 |17.06.2024 Нa фoнa нa ycтoйчивa бeзpaбoтицa: Заплатите у нас продължават да растат . 1| 2410 |17.06.2024 Начало на активния летен сезон по Черноморието - БАБХ започва засилени проверки . 3| 2524 |17.06.2024 Аламанов: Псевдо-консервативните анти-научни глупости не са само българско явление. Ето един пример

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads