Реклама / Ads
1| 4743 |22.08.2010 НОВИНИ

Психар уби дядо си, после рани двама с кола

.
Внук уби дядо си в Карнобат, след което избяга и катастрофира на пътя, като рани двама души. За това тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР.
 

Съобщение за открито безжизнено тяло на мъж в дома му в Карнобат е получено тази нощ в 0:35 часа в полицията в града. Убитият е 88-годишният собственик на къщата, който е открит мъртъв на първия етаж на сградата.

При първоначалния оглед по тялото на възрастния мъж са установени многобройни порезни и прободни рани. Открити са два ножа и чук, с които е извършено убийството. Изяснен е вероятният извършител - внукът на пенсионера - Х.Т./28 г./от София. Той е задържан за срок от 72 часа с постановление на Окръжния прокурор, предстои психиатрична експертиза на състоянието му.

По първоначални данни Х.Т. заедно с родителите си летувал в Приморско, но решил да навести дядо си в Карнобат. На възрастния човек и неговите съседи направило впечатление, че младият мъж не е много адекватен. Извикали майка му от Приморско, като един от съседите отишъл да я вземе с лек автомобил за да се придвижи по-бързо. При идването й в Карнобат, майката и съседът открили тялото на дядото.

Междувременно от персонала на бензиностанция край Карнобат съобщили в полицейското управление, че окървавен мъж в неадекватно състояние, е заредил при тях „Опел Астра", със софийска регистрация, с гориво за 60 лева и без да плати, се отправил към западния изход на Карнобат.

Към 23:20 часа на около километър западно от с. Венец, на пътя Бургас - София, заради навлизане в насрещното движение, опелът, управляван от Х.Т., в посока Сливен се ударил челно в идващия насреща „Опел Вектра" с бургаска регистрация. При пътния инцидент са ранени водачът на вектрата (58 г.) от и съпругата му (47 г.). Те са откарани в болницата в Бургас с различни травми, без опасност за живота.

Х.Т. е задържан от полицейските служители непосредствено след катастрофата. Приведен е в районното управление в Карнобат, където буйствал и се опитвал да се нарани.

Причините за убийството са в процес на изясняване - работата по случая продължават служители на сектор „Криминална полиция" към ОДМВР Бургас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5044 |28.05.2010 И последната медуза изплува от ереста . 4| 5731 |27.05.2010 Р. Манджукова: Българите в чужбина - последна дупка в кавала на политиката . 1| 4641 |19.05.2010 Последно: студентските такси до 300 лева . 0| 4932 |12.05.2010 Последен рейс правел отвлеченият "Панега"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads