Реклама / Ads
11| 4521 |09.01.2023 НОВИНИ

Руслан Трад: Вероятно войната в Украйна няма да приключи до 1-2 години

.
Руслан Трад, анализатор. Снимка: БиТиВи радио
Анализаторът Руслан Трад каза по ТВ1, че вероятно войната в Украйна ще продължи да се развива в следващите 1-2 години.
 

Руслан Трад посочи, че продължават ожесточените сражения в Бахмут и Соледар от Сериозните боеве се водят, а генерал Александър Расирски в момента е мобилизиран в Бахмут, за да възпре атаките. Има всякакъв вид тежки оръжия. Трад бе категоричен: „Там в момента е касапница. В Бахмут почти няма цивилно население към момента. Това са руини, но те са стратегически."

 

Според Трад: "Сега натискът е върху Соледар, за да се заобиколи Бахмут и да се обгради украинската армия. Има много убити войници от Вагнер. Те самите са много промотирани от Кремъл. Вагнер са свързани с руските спецчасти – ГРУ. Пригожин атакува близки до Путин. Шойгу е все по-неразбран от федерацията. Пригожин е много богат подизпълнител. Вагнер е частна компания, която се финансира от олигарх и изпълнява поръчки, в които ГРУ не иска да се забърква."

 

Руслан Трад каза, че в момента елитът на Русия е получил големи финансови дялове. Тези членове са се самоубили, тъй като в момента има окрупняване на икономиката на Русия и всеки аспект на живота.

 

Вероятно войната ще продължи още няколко години, тъй като се очаква до няколко месеца Русия да обяви пълна мобилизация и да съобщи, че вместо конфликт води война в Украйна. Според Трад войната в Украйна е осветила тайните операции на Русия в Европа, тъй като са били изгонени хора от службите: "В България има руски агенти в службите, които пречат на служителите реално да си вършат работата. „България води по висок процент на руски шпиони, които са внедрени в страната.“

 

Трад посочи, че България има подписан документ преди два месеца с Башар Асад, също и с Иран, който изпраща все по-тежки и поразяващи оръжия срещу Украйна. Тези страни продължават да са търговски партньори на България. В Иран вече има екзекуция на протестиращи граждани.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3441 |08.01.2023 Александър Николов: Най-вероятно в момента ”Лукойл” използва руски петрол и генерира огромни печалби . 3| 3430 |07.01.2023 Политологът Хр. Панчугов: Президентът си играе с електората на БСП, вероятно третият мандат ще е там . 2| 3021 |06.01.2023 Димитър Ганев: Малка е вероятността за съставяне на кабинет в рамките на третия мандат . 6| 3072 |17.12.2022 Денков: Вероятността за кабинет с втория мандат не е висока, но все още има такава /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads