Реклама / Ads
1| 2817 |09.05.2024 НОВИНИ

Само на 18, но вече политик: Барън Тръмп тръгва по следите на баща си

.
Барън Тръмп навлиза в политиката
Барън Тръмп все още не е завършил гимназия. Но той вече се е насочил към висшата политическа лига.
 

В сряда вечерта Републиканската партия на Флорида избра 18-годишния най-малък син на бившия президент Доналд Тръмп за един от делегатите на Републиканската национална конвенция на щата, според копие от резултатите, прегледани от POLITICO.

 

Партията на щата избра за делегати и други деца на Тръмп, включително Ерик Тръмп за председател на делегацията - което означава, че той ще представи името на баща си за номинацията - и Доналд Тръмп младши и Тифани Булос, бивша Тръмп, и съпругът ѝ Майкъл Булос за други делегати по право. Представител на кампанията на Тръмп заяви, че Барън "много се интересува от политическия процес в нашата страна".

 

Доналд Тръмп наскоро се оплака, че няма да може да види как Барън Тръмп завършва гимназия предвид процеса му в Манхатън, свързан с откупуване мълчанието на актриса от филми за възрастни, но съдията отстъпи и му позволи да присъства на церемонията следващата седмица в академията "Оксбридж" в предградието Уест Палм Бийч. Барън Тръмп не е съобщил какви са плановете му след завършването.

 

Делегатите ще се явят на Националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки през юли. Иванка Тръмп е единственото от петте деца на Доналд Тръмп, което остава извън политиката, след като беше старши съветник в администрацията на Тръмп. Подобно на няколко други членове на семейството си, сега тя нарича Флорида свой дом.

 

Председателят на Републиканската партия на Флорида Евън Пауър проведе в сряда вечерта телефонен разговор с лидерите на делегацията, включително с Кимбърли Гилфойл, която е сгодена за Доналд Тръмп-младши и е член на комисията по платформата за Националната конвенция на републиканците.

 

"Имаме щастието да разполагаме със страхотна група от народни лидери, избрани служители и членове на семейство Тръмп, които работят заедно като част от делегацията на Флорида за Националната конвенция на републиканците през 2024 г.", каза Пауър в изявление.

 

Въпреки че в списъка има няколко членове на семейството на Тръмп, той включва и лидери от екосистемата на ГП Флорида. Сред тях са длъжностни лица, които подкрепиха губернатора Рон ДеСантис, включително главният прокурор на Флорида Ашли Муди, кандидатът за председател на щата Дани Перес и кандидатът за председател на Сената Бен Албритън.

 

Пам Бонди, бившият главен прокурор на Флорида, която управляваше супер PACs в подкрепа на Тръмп, е делегат по право, както и щатският сенатор Ранди Файн, който по време на първичните избори за президент на ГОП през 2024 г. обърна подкрепата си от ДеСантис към Тръмп.

 

Според социологическите проучвания Доналд Тръмп води пред президента Джо Байдън във Флорида с повече от 10 пункта. Доналд Тръмп спечели щата през 2016 и 2020 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2522 |09.05.2024 Новото поприще на ген. Валерий Залужни - посланик във Великобритания . 0| 2499 |09.05.2024 За кои групи е важно да се ваксинират срещу коклюш? . 1| 2460 |09.05.2024 Летен Никулден в Бургас. В центъра на морския град цял ден се лее рибен курбан . 4| 2429 |09.05.2024 Кметът Терзиев подкрепя идеята за изграждането на велоалея в центъра на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads