Реклама / Ads
32| 16874 |14.04.2015 НОВИНИ

Само във Фрог:Разследват Борислава, набедила полицайка, че й бърка в гащите

.
Борислава Латинова
Студентката Борислава Латинова вече е клиент на прокуратурата. Преди пет дни срещу нея е образувано наказателно производство за набеждаване, научи Фрог нюз от прокуратурата. В края на миналата година девойката съобщи по телевизията, че полицайка от столичното 6-то районно е бръкнала в гащите и е опипала интимните й части по време на обиск. Проверка установи, че Латинова лъже.
 
Ако вината на студентката се докаже в съда, тя може да получи наказание от 1 до 6 години лишаване от свобода. Повече от 2 месеца столичната полиция нищи дали има данни за набеждаване. След това материалите с доказателствата бяха изпратени в СРП, където се прецени, че срещу Борислава трябва да стартира разследване.

Когато гръмна новината с пребъркването, всички медии дружно се нахвърлиха върху ченгетата. Ситуацията се обърна едва когато полицайката Нели Върбанова излезе и обясни какво точно се е случвало. Тя се подложи на детектор на лъжата, а думите й, че подобно нещо изобщо не се е случвало, бяха доказани с видеозаписи. Проверката на прокуратурата приключи със становище, че опипване на интимни части никога не е имало. През цялото време Борислава беше защитавана от баща си Христо Латинов.  Двамата твърдяха, че не вярват на полицията. Студентката отказа да се тества на детектор на лъжата с мотива, че е много разстроена от всичко, което й се е случило.

Ето част от това, което каза Борислав в разгара на скандала: Не вярвам на всичко това. Не знам как полицай се разпитва от полицай. Всичко е нагласено и според мен въобще не е имало полиграф. Не знам и за свидетелите. Все ми е тай дали ще ме качат на детектор. Не съм постъпила лошо, за да ми поставят условия. Не се притеснявам от очна ставка с полицайката. Ще я видя в съда, надявам се. Няма за какво да се извинявам, защото тези работи се случиха. Тя ще трябва да ми се извини, не аз на нея и вярвам в това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4162 |13.04.2015 Само трима прекалиха с алкохола по празниците . 19| 5815 |11.04.2015 Мъж се самозапали в столицата. Не оживя . 12| 4890 |11.04.2015 Патриарх Неофит: Само вярата ще ни даде сили и мъдрост . 2| 4401 |09.04.2015 Апаши оставиха самотна баба без лев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads