Реклама / Ads
0| 14076 |23.06.2015 НОВИНИ

Секси преводачки шокираха "ловците на милиарди" в КТБ

.
Преводачка търси кредитно досие да го преведе...
Сексапилни преводачки взели акъла на финансовите детективи от американската компания „Аликс партнърс“. Единайсет стройни българки в жестоки минижупи се явили в сградата на КТБ, готови да превеждат документи и доклади на американските специалисти. Четиримата "ловци на милиарди" направо си глътнали граматиката като видяли какви мадами ще им сътрудничат в трудното начинание.
 
Това съобщиха за Фрог нюз източници от БНБ, сатнали свидетели на екзотичното събитие.

Договорът с „Аликс партнърс“ бе подписан миналата седмица от синдиците в КТБ по предложение на Фонда за гарантиране на влоговете в банките. Представителите на фирмата веднага започнали работа. През това време били подготвени 11 работни места за преводачки, които да са в помощ на задокеанските спецове.

 

След шока с минижупите, америкаците били подложени и на друго изпитание - спряла водата в сградата. Цял ден янките не смеели да отидат в тоалетната, а когато попитали къде могат да си измият ръцете, един от сидиците се пошегувал, че могат да отворят прозореца и да ползват безплатно дъжда.

 

Съгласно споразумението наетата компания ще проследи парите, които са отпуснати от КТБ. Американците ще препоръчат на синдиците действия за запазване и връщане в имуществото на банката на активи (най-вече кредити), с които тя се е разпоредила преди време.

 

Никакви милиарди няма да бъдат открити, защото такива не са изнасяни от банката. Американците ще опишат съвестно кредитите, ще направят някои изводи и ще си получат големите хонорари. Това коментираха експерти по повод изявления на хора от правителството, че някакви огромни пари ще бъдат открити и върнати.

 

Припомняме, че през есента на 2014 г. три одиторски компании - „Ърнст енд Янг одит“, „Делойт България“ и „АФА“, направиха анализ на активите на КТБ. Те мрачен анализ, но след това се оказа, че "Делойт България" въобще няма право да извършва одит. Лъснаха и редица гафове на квесторите, заради които те могат да отидат на съд. Ако се докажат техните грешки, голяма част от заключенията и действията им ще бъдат обявени за незаконни и отменени.

 

След подадената оставка от управителя на БНБ Иван Искров се очават шокиращи разкрития за указанията, които са давани на квесторите, откакто КТБ бе поставена под особен надзор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6112 |17.01.2015 Фръц! Албена Вулева - "Най-скандален сексимвол на годината" . 2| 5225 |01.05.2014 Гард срещу сексизма във всяко министерство . 2| 5769 |05.01.2014 Гришо и Маша са най-секси, но поотделно . 21| 7654 |10.07.2012 С обяви за водопроводчици набират секси българки в Гърция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads