Реклама / Ads
0| 17691 |01.04.2022 НОВИНИ

Сензационни разкрития за Гешев и още трима шокираха световния научен елит

.
заните в човешкия мозък...
Just for Laughs* номинира Иван Гешев и още трима наши за световен приз. Това стана след като учени от Московския държавен институт по психиатрия „В. Сербский“, Световната псхиатрична асоциация и екипът на д-р Джефри Шварц, експерт по обсесивно-компулсивното разстройство, обявиха сензационните резултати от изследвания в България.
 

Те успяха да докажат, че някои български прокурори помнят не повече от 3 секунди. Освен това разкриха, че някои видове риби като шаран, толстолоб, скумрия и попчета имат памет, продължаваща от няколко дни до два месеца. Което потвърждава предположения на израелски учени и изследователи от университета Макюън.
Българските обвинители, попаднали в обсега на научния интерес, показали резултати, сравними единствено със Sprattus sprattus – морската цаца, от семейство селдомафиотови.
Последните доказателства за научното откритие е Софийската градска прокуратура, която поиска в "спешен порядък" НСО да й предостави записи от камерите за видеонаблюдение, покриващи всички входове на сградата на Министерския съвет. Учените цитират като доказателство писмото на прокурор Марина Ненкова до НСО, с което се отправя въпросното искане.

Според академик Максим Стеноруков дори рибите помнят, че бяха необходими над 12 месеца, преди прокуратурата да се поинтересува от записите на същите видеокамери, запечатали полицейско насилие срещу протестиращи през 2020 г. Не само това, но прокуратурата не открила в бруталните сцени повод за повдигане на обвинения или поне да разследва униформените ритащи и налагащи с палки вързани хора, повалени на земята. „Это даже российская генпрокуратура не делает“, - възкликнал големият учен.

Изследователите припомнят също еблематичния отказ на обвинението да поиска от НСО записите от правителствената резиденция в Бояна, за да се види коя е Мата Хари, която експремиерът Борисов заподозря, че се е промъкнала в спалнята му, докато той се занимавал с важни държавни дела, натъпкала нощното му шкафче с милиони евро и златни кюлчета и ги снимала. Това, дето се вика, дори цаца в пържено състояние може да припомни…
Друго безспорно доказателство за памет тип „риба“ били Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов. Всички лабораторни опити и проучвания на терен показали, че близо 7 милиона български граждани са убедени, че през тримата са минали 67 милиона, които Васил Божков твърди, че е дал като такса „спокойствие“ – само те тримата са в пълна амнезия по темата.
За първи път от 19 години насам академията на фестивала Just for Laughs номинира четирима души за световния приз, даван всяка година. Аргументът е откритието на учените от МДИП „В. Сербский“, Световната псхиатрична асоциация и д-р Джефри Шварц.


Все още остава неясно дали секундната памет у споменатите български представители се дължи на химичен дисбаланс в мозъка или на обикновена наглост… Очакваме нови открития в тази посока.


По материали на научните издания L’Encéphale, Acta Eruditorium, American Journal of Psychiatry и др.
……………………………………………..
Just for Laughs* - През 2003 г. американският комедиен фестивал Just for Laughs учредява Световен приз за "Глупак на годината".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3968 |31.03.2022 Петков: Законността в България се връща. Г-н Гешев вече е абсолютно компрометиран . 0| 5429 |31.03.2022 Атанас Славов: Гешев всеки ден доказва, че не може да остане на поста си . 0| 3107 |29.03.2022 Бойко Ноев: Гешев лично възпрепятства разследването по българския „Новичок“ . 0| 18652 |28.03.2022 Етичната комисия на НСлС в ”шах” заради човека на Гешев, кандидат за ВСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads