Реклама / Ads
6| 5877 |18.12.2009 НОВИНИ

Щерката на Кроки: Бедни сме, лъжат, че татко е бандит

.
Кроки и Гейзо
В кремиковското училище, където баща ми е учил - Eмил се римува с Крокодил. Така Габриела, дъщеря на издирвания от три дни от МВР Емил Милев обясни как се е появил прякорът Кроки.
 

По Нова телевизия щерката на обявения за тартор на магистрална банда за грабежи заяви, че е възмутена от медиите, които бълвали грешна информация за баща й и чичо й.
Нямат никакви доказателства за тях, те не ходят с полицейски униформи. Семейството ни едвам се изхранва, живеем в панелка, носим дрехи втора употреба”, пропалка от ефира детето на Кроки. Според нея баща й се страхувал да се появи и затова се криел. Може да е в Германи. Там бил и чичо й Гейзо, но по-сигурно е, че са се загубили, обяви иронично девойката.

Репортер на Нова телевизия се опита да надникне и в дома на родителите на Димитър Митрев – Богровеца. Те отказаха да застант пред камера, но в предварителния разговор бащата на бандита предупредил, че ако види паднал полицай няма да му подаде ръка. Смейството не вярвало, че синът им е магистрален разбойник и се облича с полицейски дрехи. Според тях въртял бизнес на “Илиенци”. Планували през идващата пролет да строят нова къща, а сега родителите живеели във фургон, защото домът им бил наводнен. Смейство Митреви се заканили, че ще съдят МВР и държавата в Страсбург, защото са убили сина им без причина. Според тях той се е прибил от работа с автомобила си и са го гръмнали тенденциозно. Тялото на Богровеца още не било предадено на роднините му.

Припомняме, че преди три дни бандата на Крокодилите направи опит да обере транзитно преминаващ през страната ни турски гражданин. Инцидентът стана на Автомагистрала “Тракия”. Полицаи обаче изненадаха бандитите. При завързалата се престрелка е убит криминално проявеният Димитър Богровеца, а ортаците му в обира са избягали. Те са били тежко въоръжени и с полицейски дрехи и атрибути. МВР обяви за общодържавно издирване братята Гейзо и Кроки, като тартори на бандата и още 8 човека. По-късно се оказа, че двама от тях са преминали в Сърбия през Калотина, а граничен полицай е извел виртуално Гейзо извън граница, но от сръбска страна отрекаха да е влизал на територията им. Полицаят който им е съдействал е арестуван, а издирването на бандата продължава.Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5302 |17.11.2009 Да се бръкне в джоба на богатите заради бедните, искат от "Подкрепа" . 12| 4552 |17.11.2009 Бюджет 2009 - бедни, но... до средата на годината? . 5| 4941 |27.10.2009 92% от българите мислят, че сме бедни . 8| 5214 |27.10.2009 Данъчни откриха "бедни" собственици на Бентли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads