Реклама / Ads
35| 5137 |11.10.2011 НОВИНИ

В. Сидеров: Ще има неприятни изненади на тези избори

.
Волен Сидеров
ГЕРБ се страхувал от балотаж с „АТАКА" за президентския вот, смята Сидеров.
 

Успехът от предишните избори за ПП „АТАКА" в Бургас може да се повтори, въпреки че телевизия „СКАТ" продължава да сипе злоба по мен и по политическата сила, заяви, по време на пресконференция в града, лидерът на партията и кандидат за президент Волен Сидеров, съобщава бургаският сайт Gramofona.com.

 

Той подчерта, че кандидатите за общински съветници на „АТАКА" са нови лица, хора с квалификация, незамесени в далавери. „Разчитаме на здравия разум, на това, че бургазлии не са се поддали на пропагандата и хуленето по „АТАКА" и смятам, че ще има неприятни изненади на тези избори както за ГЕРБ, така и за тези партийки, които се създават само и само да ни очернят", заяви пред журналисти Сидеров. По думите му управляващата партия ГЕРБ се страхува от евентуален балотаж на президентските избори с „АТАКА" и затова е включила в кампанията си цял арсенал от медии, които да работят за интересите им.

 

„В Бургас срещу мен и ПП „АТАКА" се води злостна кампания още от 2005 година. Това се прави защото управляващата партия се страхува, че на балотаж срещу Росен Плевнелиев ще се изправя много вероятно аз, а не безпомощният Калфин или още по-безпомощната Кунева. При този вариант Плевнелиев получава противник срещу който не може да издържи и е много вероятно да загуби.

Управляващата партия ГЕРБ е включила в кампанията си срещу мен и местни медии, телевизии, кабелни оператори – целия арсенал. Това се прави задкулисно, защото практиката на ГЕРБ е такава", категоричен е Сидеров.
По-рано в Бургас кандидатът за президент на България се срещна със симпатизанти на партията. Пред тях той заяви, че държавният глава трябва да бъде с патриотични възгледи и да знае как да отстоява националните интереси. Според него е време за решителни действия.


„Подкрепяхме ГЕРБ достатъчно, но от тук нататък се изискват решителни действия. И за циганската престъпност, и за промяна в икономическия модел на България, и за прекратяване на договорите с ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН и фирмата, която източва златото на страната ни, и за връщането на българската икономика в български ръце. Това е нещото, което трябва да се направи незабавно, за да имаме утре пари за пенсии, да имаме пари за здравеопазване и за всички нужди на държавата", обоснова се Волен Сидеров.

 

По думите му „българинът бива облаган, дран по няколко пъти, за сметка на тези, които имат големите пари и възможностите за много по-силно участие в данъчното облагане. „Тези неща трябва са се променят. България трябва да има за президент българин националист, който да знае как да защити интересите на страната ни. Аз претендирам, че съм този човек", заяви Сидеров и завърши с призива „Днес - президент националист, утре - правителство на националисти!".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5672 |09.10.2011 В. Сидеров: Каузата ми е българският национализъм! . 20| 6078 |03.10.2011 В. Сидеров: Илия Илиев е по-голям мафиот от цар Киро . 58| 5406 |05.09.2011 Сидеров: Не виждам реален опонент, готвя се за балотаж . 20| 6274 |31.08.2011 Цецка Цачева: Очаквам страсти и предизборни изненади в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads