Реклама / Ads
6| 5166 |02.08.2021 НОВИНИ

Син на ченге от „Вътрешна сигурност“ стана „герой“ в среднощен екшън, плаши с баща си

.
Син на ченге от „Вътрешна сигурност“ в Пазарджик стана „герой“ в среднощен екшън във велинградска дискотека. За случаят подробно съобщи „Марица“.
 

Споед изданието на 30 срещу 31 юли след полунощ около 00.30 ч. Георги С. в компанията на две момчета влизат в клуб „Дъ Плейс“ в курортния град , където празнуват рожден ден. Създават риск за посетителите, като размахват стол в заведението. Помолени са да напуснат и са изведени от клуба.

 

След около час се връщат и след уговорка с управителя , че няма да създават проблеми, са допуснати отново вътре. Около 4.30-5.00 часа обаче се скарват с друга компания, чупят маса и са изведени от заведението. Пред дискотеката трошат витринно стъкло, нападат охранител на дискотеката, като правят всичко възможно да го порежат със парче стъкло и го удрят в лицето. След нападението охранителя е с комоцио.

 

Подаден е сигнал на тел.112, при което охранителите са отведени в РУ Велинград за обяснения както и компанията на Георги С., но без него. След като подават нужните сведения, гардовете се връщат в дискотеката.

Около 7.00 ч. компанията на Георги се връща отново пред дискотеката и, държейки паве, правят опит да влязат и да се саморазправят. Отново е извикан полицейски патрул и Георги и компанията му са отведени в Районното.

 

Там, в присъствието на баща си Александър, той пише сведения. По време на скандала има обиди и заплахи към охранителите, като Георги парадира, че баща му е полицай във „Вътрешна сигурност“ Пазарджик.

 

Друг служителят от „Вътрешна сигурност“ привиква полицаи от местното РУ, които му докладват за проверките и какви записи има на камерите от заведението, като целта е вината за инцидента да бъде прехвърлена само и изцяло върху охранителите.

По случая няма задържан. Случайно или не, началникът на местното РУ Велинград Стоян Кюпов и служителят от вътрешна сигурност Александър С. са кум и кумец, твърдят запознати с връзките между двамата.

 

Според източници на Фрог от МВР става дума за сина на Александър Семерджиев, който е ченге от „Вътрешна сигурност“-Пазарджик. Според тях той е в много близки отношения със съветника на президента по сигурността Пламен Узунов. Сочи се за близък роднина на покойния ген. Атанас Семерджиев. В полицейските среди упорито се носи слух, че от страна на Узунов се прави всичко възможно, за да може Александър Семерджиев да заеме по-висок пост в системата, като шеф на „Вътрешна сигурност“-Пловдив.

Тези обвързаности карат замесените в екшъна да подлагат на съмнение обективното разследване на случая.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6095 |27.07.2021 Нови рокади: Уволниха шефа на отдел „Киберсигурност“ в ГДБОП . 6| 10863 |25.07.2021 Бракониерството на бившия шеф на ДАНС било ченгеджийска история, смята Мехмед Дикме . 0| 3114 |21.07.2021 Петър Витанов: Брюксел и Вашингтон действат като доброто и лошото ченге, но шамарите са същите . 78| 7817 |14.06.2021 Радев за скандала около Узунов: Ченгеджийски похвати. Фантазиите на Борисов извират от шкафчетата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads