Реклама / Ads
33| 14818 |08.12.2020 НОВИНИ

Слави Трифонов: Българското МВР – най-смешното МВР в света

.
Слави Трифонов
МВР извади социология, която самото МВР е поръчало. Сега ще ви цитирам част от тази социология: “Тотална и безкомпромисна удовлетвореност от услугите на МВР. Масово гражданите харесват как и какви услуги им предоставят структурите на МВР. Нямат препоръки как работата би могла да се подобри, защото очевидно това не е възможно. А когато се оплакват, е неоснователно.
 

Удовлетвореността на потребителите е 100 процента", пишат от общинска дирекция на МВР-Враца. Учудващо, на нереалния фон от задоволство, в Стара Загора са отчели минимален процент не толкова позитивни граждани. Едва 3 процента са казали, че не са доволни от услугите.

 

Това бяха цитати. Още веднъж – току що ви цитирах официалната информация от МВР. Опитах се да се ядосам, това е нещо много лесно за моя характер, но така и не успявам, защото непрекъснато се смея. Българското МВР – най-смешното МВР в света! Затова от днес реших – уволнявам всички сценаристи и назначавам МВР. Те са по-големи хумористи от моите сценаристи.

 

Дааа...всъщност щеше да е ужасно смешно, ако не беше толкова тъжно. Знам, че е клише, но е вярно.

 

И понеже МВР са толкова смешни, ще им разкажа подходящ виц: “Български полицай си карал патрулката и изведнъж насреща му – каруца. В нея – циганин, пардон, ром с кон. Полицаят не успял да избегне катастрофата. Блъснал коня и каруцата. И те отхвърчали в канавката. А от там – в съседното поле.

 

Полицаят, който бил от МВР, притеснен слязъл и първото нещо, което видял, бил коня, който агонизирал. На полицая му станало жал, извадил служебния пистолет “Макаров” и застрелял коня, за да не се мъчи.

 

По нататък лежал циганинът, пардон ромът, който като видял полицая, веднага се надигнал. Полицаят, който бил от МВР, веднага го попитал: „Как си бе, човек?“ А циганинът, пардон – ромът, който видял какво се случило с коня, веднага отговорил:

 

„Старши, след катастрофата учудващо добре се чувствам!”
Този виц изцяло пресъздава социологията на МВР. Ние, гражданите, сме учудващо доволни от работата с българското МВР!

 

Слави Трифонов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6708 |04.12.2020 Слави: Карго-култът е новата религия на България. Борисов - нейният върховен жрец . 17| 6083 |03.12.2020 Още две страни от ЕС подкрепяли българското вето за Македония . 16| 5122 |30.11.2020 Слави Трифонов: Партия ”Има такъв народ” ще се яви сама на изборите . 26| 8321 |30.11.2020 Манол Глишев: Срещу българското правителство трябва да се води война

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads