Реклама / Ads
0| 2869 |11.03.2020

„Софийска вода“ с мерки срещу усложнената грипна обстановка

.
Във връзка с регистрираните случаи на корона вирус в столицата, „Софийска вода” ще въведе няколко промени в ежедневната си работа, с цел повишаване на грижите по опазването на здравето на клиентите и служителите на „Софийска вода”.

-          Променя се работното време на Центровете за обслужване на клиенти. От утре (12.03.2020) те ще работят от 8.00 до 17.00 часа само в делничните дни;

-          Временно мобилният център за услуги няма да работи;

-          Молим клиентите да се обръщат към безплатния телефон на „Софийска вода“ или към официалната писмена форма през сайта на дружеството преди да посетят някой от центровете. Посещенията в центровете за услуги да бъде само в случай на неотложна необходимост;

-          Молим клиентите, които не могат да отложат посещението си в центровете за обслужване, да изчакват пред офиса, докато служител на „Софийска вода“ ги покани;

 

Напомняме, че на безплатния телефон на „Софийска вода“, клиентите могат да получат следната информация: районите, които са без вода; салдо по клиентски номер; период за подаване на самоотчет и период, в който адресът попада в графика за реално отчитане от проверител.

 

През платформата за запитвания на сайта на „Софийска вода“ клиентите могат да подадат и официални жалби, на които ще получат отговор в рамките на един работен ден.

 

Във връзка с препоръчителното ограничаване на близки физически контакти, молим клиентите на „Софийска вода“ да се възползват от дистанционните начини за отчитане на индивидуалните си водомери:   

-          Безплатен телефон 0800 121 21;

-          Интернет сайта на Дружеството – www.sofiyskavoda.bg ;

-          Лист, залепен на входната врата на жилището;

 

Върху него е необходимо е да се посочат следните данни:

-          Клиентски номер;

-          Номер на водомер;

-          Местоположение на водомера – кухня/баня/друго;

-          Тип вода, минаваща през водомера – топла, студена;

-          Показания на уреда.

 

Плановите и аварийни дейности няма да бъдат отменяни, с цел непрекъснатост на висококачествената и надежда работа на „Софийска вода“.  Бихме искали да уверим жителите на столицата, че безопасността и качеството на водата, която подаваме към клиентите ни, е с най-висок приоритет.

 

„Софийска вода“ благодари за проявеното разбиране, което цели предпазване на нашите клиенти и на нашите служители, за които носим отговорност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Мерки в НС пазят депутатите от коронавирус. Журналистите - далеч 1| 3045 |11.03.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2979 |11.03.2020 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 1| 2960 |10.03.2020 . Мерките заради COVID-19 в Габрово и Плевен остават в сила 0| 2988 |10.03.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ