Реклама / Ads
0| 3471 |11.03.2020 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 март 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Странджа“ , бул. „Тодор Александров“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Опълченска“, бул. „Христо Ботев“, ул. „Пиротска“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров“ ъгъла с ул. „Отец Паисий“.

 

На 12 март 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Проф. Боян Пенев“ вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Нарцис“ от ул. „Невена коканова“ до ул. „Проф. Боян Пенев“

ул. „Проф. Любомир Андрейчин“, ул. „Проф. Боян Пенев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нарцис“ ъгъла с ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ .

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3473 |10.03.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3929 |09.03.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3450 |08.03.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3558 |05.03.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads