Реклама / Ads

 

0| 2314 |23.08.2021 НОВИНИ

„Софийска вода“ ще извърши мащабен планов ремонт на 25 август (сряда) в ж.к. „Младост“ 2-а, 3-а и 4-а част

.
През последните два месеца „Софийска вода“ проведе поредица от инженерни дейности, за да установи и отстрани проявяващи се проблеми с водоснабдяването в различни части на район „Младост“. След обстойно обследване на мрежата бе открита причината за авариите и значителното изтичане на питейна вода.

На 25 август предстоят инженерно-строителни дейности, които ще дадат възможност за промяна на схемата на захранване на „Младост“ и ще елиминират възможните колебания във  водоподаването. За да се извърши ремонтът, се налага спиране на водата в ж.к. „Младост“  2, 3 и 4 от 10.00-22.00 часа.

При продължителност на ремонта над 12 часа e осигурено  алтернативно  водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

1.    ж.к. Младост 2 срещу магазин „Промаркет“

2.    ж.к. Младост 3 срещу 25 ДКЦ

3.    ж.к. Младост 4 пред магазин „Била“ срещу блок 461

 

Актуална информация за планирания ремонт може да получите на информационния център на „Софийска вода“: https://www.sofiyskavoda.bg/water-stops .

Има вероятност от временно влошаване на качеството на питейната вода.  От полза за Вас като клиенти и екипите ни ще бъде своевременното подаване на сигнали чрез известните канали на „Софийска вода“ – безплатна телефонна линия 0800 121 21, през картата на информационния ни център на уебсайта и мобилното ни приложение, както  и чата на компанията, за да се предприемат спешни мерки.

„Софийска вода“ изработва проект в капиталовата си програма за изграждане на водопровод от резервоар „Подсимеоново“ към „Младост“, с което ще се повиши качеството на услугата.

Компанията моли за разбиране клиентите си и планира максимална мобилизация на екипите си за възможно най-бързо и организирано завършване на ремонтния обект.

Предварително поднасяме извинения за причиненото неудобство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 2415 |19.08.2021 Александър Дунчев: Извършителите на незаконна сеч остават безнаказани . 0| 3914 |18.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Център“ . 0| 2366 |17.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от в.з. „Косанин дол“ . 0| 2338 |16.08.2021 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Бъкстон“ и ПЗ „Хладилника“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ