Реклама / Ads

0| 4409 |13.06.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата

.
На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Антонин Колар“ жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.  „Президент Линкълн,“ ул. „Феникс“, ул.  „Иван  Хаджийски“, ул.  „Херман Майер“, ул.   „Атонин Колар“, ул. „Детелина“, ул. „Иван  Хаджийски“  между ул.  „Херман  Майер“ и ул. „Промишлена“

по ул. „Централна“  от  ул.  „Антонин Колар“ до  ул. „Д-р  Петър Димков“

ниска зона на  бл. 40а и бл. 42 а

по бул.  „Президент  Линкълн“ от ул. „Феникс“ до  ул. „Промишлена“, бл. 38, Магазин  „СБА“,  Магазин „Лидл“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феникс“ ъгъла с ул.“Иван Хаджийски“.


На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джавахарлал Неру” жк. „Люлин“ 6 и 7, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

жилищни блокове с номера 701; 702; 703; 704; 706; 734; 735; 738; 740; 744

по бул. „Джавахарлал Неру“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,

по бул. „Царица Йоана“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,

ул. “Майор Никола Попов“, ул. „Ганчо Георгиев“, ул. 326, ул. 705, ул. 760

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Люлин“ 7 на ул. „Полк. Стоян Топузов“ пред 79 СУ.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яков Крайков“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Богдановец“

по ул. „Захари Круша“ от ул. „Яков Крайков“ до бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов “

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яков Крайков“ ъгъла с ул. „Захари Круша“.


На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“ кв. „Изгрев“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Еделвайс“, по ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава “ , ул. „Морава“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Ангел Каралийчев“.


На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран  на ул. „Иван Маринов Йончев“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

по ул. „Иван Маринов“ от ул. „Капитан Георги Мамарчев“ до ул. „Васил Петлешков “

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Петлешков“ ъгъла с ул. „Иван Маринов Йончев“.


На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод  на ул. „Батареята“местност „Батареята“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Местност „Батареята“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Батареята“ пред №35.

  

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 1| 5026 |12.06.2017 „Софийска вода“ поощрява коректните си клиенти с томболата „Плати си сметката в срок и спечели“ . 0| 6323 |11.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4546 |09.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3860 |08.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ