Реклама / Ads
0| 4087 |04.12.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Водата спира за живеещи в района на:
ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Миладинови“ ъгъла с ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Горов“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в район на:
 ул. „Димитър Горов“ от ул. „Св .Св Кирил и Методий“ до ул. „Ангиста“
ул. „Св .Св Кирил и Методий“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Чумерна“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“№9.

На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Белчев“, Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Христо Белчев“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Уилям Гладстон“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 5040 , жк. „Дружба“1 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 5039, ул. 5041, бул. „Христофор Колумб“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 107.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Парцалев“, вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Георги Парцалев“ от ул. „Лешникова гора“ до ул. „Свети Кирил“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Парцалев“ №28.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Крушовски връх“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Крушовски връх“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крушов връх“ ъгъла с ул. „Буземска“.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Чавдар“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Мургаш“  ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“.
На 5 декември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Гео Милев“, вилна зона „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тинтява“ от ул. „Търнов рид“ до ул. „Свобода“, ул. „Ерма“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ерма“  ъгъла с ул. „Търнов рид“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Отдел Комуникации на „Софийска вода”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4407 |03.12.2017 Екипи на ”Софийска вода” отводняват в каналите в София . 2| 3949 |03.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4508 |30.11.2017 ”Софийска вода” напомня за задължителното зазимяване на ВиК инсталациите . 0| 4237 |30.11.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads