Реклама / Ads
0| 2284 |25.08.2022 НОВИНИ

”Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 26 август 2022 г. (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Петър Протич“, ж.к. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петър Протич“ от ул. „Иван Абаджиев“ до № 44.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Протич“ на кръстовището с ул. „Иван Абаджиев“.

 

На 26 август 2022 г. (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Марко Бочар“, ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Щерев“ от ул. „Слатинска“ до ул. „Марко Бочар“

ул. „Марко Бочар“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“

ул. „Братя Пешеви“ от ул. „Марко Бочар“ до ул. „Слатинска“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Щерев“ на кръстовището с ул. „Марко Бочар“.

 

На 26 август 2022 г. (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Преславска планина“, ж.к. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Равногор“ от ул. „Пловдивско поле“ до ул. „Преславска планина“

ул. „Преславска планина“ от ул. „Равногор“ до № 13.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Равногор“ на кръстовището с ул. „Пловдивско поле“.

 

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода“

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2250 |24.08.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Студентски град“ . 0| 2291 |23.08.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 2273 |22.08.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Герман . 0| 2368 |17.08.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части от София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads