Реклама / Ads
3| 5600 |29.11.2013 НОВИНИ

Стилиян Петров гост на принц Уилям

.
Бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров бе един от 600-те избрани гости на галата “Бяла зима”, която се провежда всяка година под патронажа на английския принц Уилям, дук на Кеймбридж и наследник на короната след баща си Чарлз.
 

Бляскавото събитие се състоя в лондонския дворец “Кенсингтън”, където живеят принца и съпругата му Кейт Мидълтън. Тя обаче не присъства на събитието, за да се грижи за бебето им Джордж, което е само на няколко месеца, пише "24 часа".

Галата е с благотворителна цел, като този път парите бяха събрани за новата фондация “Сентърпойнт”, която се грижи за млади бездомници в английската столица.Принцът никога не е крил пристрастията си към “Астън Вила”, където приключи кариерата на Стилиян Петров.

Той избрал тима от Бирмингам, защото градът бил точно в средата на Великобритания и така нямало да му се сърдят, че има пристрастия към някоя част от държавата. Това го заявил на баща си още като бил на 5 години.

Заради това един от първите подаръци на сина му Джордж бе екип на “Астън Вила” с №1.

Принц Уилям харесвал много Стилиян Петров и Кристиян Бентеке и заради това ги поканил на бала в Лондон.

Престолонаследникът много се зарадвал на Стилиян, когото специално поздрави сред другите елитни гости. Стан се снима със съотборника си Кристиан Бентеке на благотворителната проява.

Гвоздеят на вечерта бе включването на Уилям в пеенето на хита на Джон Бон Джоуви “Живот на молитва”. Той пя на живо заедно с автора и Тайлър Суифт.Бон Джоуви разбрал, че това е една от любимите му песни, и дори я бил изпълнил в караоке вариант на сватбата на братовчедка си Зара Филипс, която стана олимпийска шампионка в конния спорт от олимпиадата в Лондон. Заради това решил да го зарадва.Принц Уилям наградил Бон Джоуви със специален плакет за приноса му към благотворителните кампании.

Следващата благотворителна вечеря на Стилиян е след две седмици. Всеки момент ще стартира и фондацията му. Всичко се забави заради изработката на силиконовите гривни, които ще се продават. Очаква се догодина
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 5920 |11.11.2013 Кирил Маричков: Принцип на правителството - целта е да се оправдаят средствата . 5| 7322 |31.10.2013 Уволниха съдия Мими Петрова, забавила ареста на Алексей Петров . 0| 6100 |29.10.2013 Празник на знанието в Благоевград с Бобо, Печенката, Васил Петров . 14| 5349 |29.10.2013 Плевнелиев: Сезирането на КС за Пеевски е принципно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads